Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

Magazin

A jól megtervezett konyhabútor mit sem ér, ha a benne elrendezett, beépített tárgyak elrendezése nem funkcionális, nem illeszkedik életstílusunkhoz.

Ma már alapvető elvárás egy napi használati eszköztől a szép design, a praktikum, és hozzá az igény szerinti variálhatóság megléte. Ha szemügyre vesszük a Marmorin konyha kollekciójának termékeit, éppen ezt tapasztaljuk: a gyönyörű, díjnyertes dizájn mellett még valami szembe ötlik…

Tovább

2017-et írunk és a fürdőszobai termékek, köztük a mosdók is egy egészen különleges kínálatot tárnak elénk, már semmi sem a régi, semmi sem a megszokott! A magánfelhasználók csak kapkodják a fejüket egy-egy modell láttán, a lakberendezők, belsőépítészek pedig kifejezetten örülnek a szemetgyönyörködtető design mosdóknak.

Cikkünkben lazára vettük a betűket és megmutatjuk, hogy egyes típusokhoz, melyik mosdót / mosdókat ajánljuk. Reméljük Ön is magára talál valamelyik sorban!

Tovább

“A külső megfog, a belső megtart.” - tartja a mondás. Bár ezt többynire párválasztáskor halljuk, de mi a helyzet a mosogatókkal? A külsőt hagyjuk későbbre, már itt, cikkünk bevezetőjében elmondhatjuk, hogy a MARMORIN gárint mosogatók a kiemelkedő esztétika mellett rendkívül időtállóak. Ez köszönhető az egyedien kifejlesztett Magránit anyagösszetételnek, mely arról is gondoskodik, hogy a szinte pórusmentes felületen semmiféle szennyeződés ne tapadhasson meg. Mit szól? Minőség rendeben, alapanyag rendben, időtállóság garantált! Jöhet a belső?

Tovább

Különleges terű fürdőszobákhoz, egyedi, személyre szabott enteriőr megoldásokhoz válasszunk különleges formákat! Ügyeljünk a részletekre: legyen a mosdó és környezete is hozzánk illően egyedi, különleges, extrém, esetenként akár formabontó…

Tovább

Átgondolt formavilág, magas technológiai minőség, és gyors, könnyű beszerezhetőség – ez a legújabb innovációnk, jelenleg az egyetlen hazai gyártású, 12 terméket számláló ZEGE öntöttmárvány mosdócsalád, melyre igen büszkék vagyunk – meséli Varga Erika, az IBD Magyarország Kft, az Innovatív Beltér Design hazai képviselője.  

Tovább

Lakberendezők, belsőépítészek - de kiskereskedők számára is rendkívül lényeges dolog a forma és a méret - hiszen ebből indul ki minden, ez határozza meg majd a végső elrendezést - ami miatt a vásárló mellettünk fog dönteni. Mit ajánlhatunk egy kis terű fürdőszobába, miként hasznosítsuk leginkább a rendelkezésünkre álló teret, illetve mivel tegyünk exkluzívvá egy szép, tágas enteriőrt? A Marmorin ezekre a kérdésekre is tudja a választ…

Tovább

A technika egyre rohamosabb fejlődésének köszönhetően talán még fontosabb, hogy az innovációk életünk részévé váljanak időről időre. Nem csak a trendek követése miatt – hanem leginkább azért, mert jelentősen megkönnyíthetik életünket, mindennapjainkat…


Varga Erikát, az Innovatív Beltér Design ügyvezetőjét faggattuk ki a már oly sokat hallott öntöttmárvány mosdók anyagának legfőbb tulajdonságairól. Mit kell tudnunk az öntöttmárványról, mint anyagról: mióta létezik, hogyan, miként gyártják ezt az innovatív, ám már évek óta bevált és népszerű szaniter alapanyagot?

Tovább

A hagyományos kád egyszerű, a térben álló kád szokatlan és sokan ódzkodnak tőle. Mik az idegenkedés okai? Az előző részben a beállítottságunkról volt szó, most nézzük, hová fér el!

Tovább

A hagyományos kád egyszerű, a térben álló kád szokatlan és sokan ódzkodnak tőle. Mik az idegenkedés okai?

Tovább

Ez nem dilemma, csupán egy feladvány. Azért érdemes vele többet foglalkozni, mert a fürdőszoba szépen feldobható vele arra a 15-45 évre, amíg teljes egészében felújítjuk.

Tovább

Öntött márvány mosdókat nemrég kezdtünk használni a fürdőszobáinkban. A porcelánnál jóval több fantáziának ad teret az új szuperanyag.

Tovább

Mostanában jó bulikat csapunk, sok a vendég. Ilyenkor a sütőbe jó sok finom sütnivaló kerül. Ezután csak beállítom az időzítőt és máris bonthatom a vendégekkel az első sört. A mosogatásra ilyenkor még nem is merek gondolni. Még mosogatógépes mosás előtt is illene beáztatni, de ha nincs mosogatógép, akkor sikálni kell a zsírt. Semmi baj, de ha eszembe jut, ahogy a kis mosogatótálca felett lucskosra fröcskölöm a konyhát és a ruhámat tepsimosogatás közben, brrr...

Tovább


Vissza a tetejére