Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

Magazin

Sok emberre főzni és sütni bizony nem kis kihívás! Ilyenkor mindenki tágas konyháról álmodik, na persze, ez nem mindenkinek adatott meg – azonban egy tágas mosogató könnyedén beépíthető akár a kisebb konyhákba is, és el sem hinnénk, mekkora szabadságot ad!

Tovább

A Karácsony közeledtével megjelennek otthonunkban a skandináv mintás kiegészítők, a nappaliban pihe-puha takarók hevernek és párnák díszítik a kanapét, a hálószobában az ágyneműn köszönön vissza a mintázat, a konyhában pedig a díszes szalvéta akad a kezünk ügyébe. A minta adta a cikkünkhöz az ihletet azonban nem karácsonyi cukiságokkal készültünk, hanem utána jártunk a skandináv otthonok legjellemzőbb stílusjegyeinek, és megmutatjuk kedvenc skandináv stílusú fürdőszoba megoldásainkat.

Tovább

Akár a ragyogó glamour, az extra csillogó felületek jegyében, akár a matt, letisztult, skandináv egyszerűség erejével képzeljük el a meghitt téli otthont – nekünk mindenre van megoldásunk! Az IBD Magyarország nem ismer lehetetlent, ha egyedi dizájnról, egészen különleges hatásokról, meseszerűen bájos elképzelésekről van szó…

Tovább

Kortárs kádak népszerű alapanyagai: öntöttmárvány kontra akril

Manapság, ha az ember fürdőszobai szaniter, illetve kádválasztás előtt áll, számos dilemmába ütközik az elképesztő választék láttán. Kádat választhatunk forma, stílus, méret szerint is, de talán mégis a kád anyaga az egyik legfontosabb tényező, ami meghatározza majd nem csupán a kádunk élettartamát, de kényelmi tulajdonságait is.  

Tovább

Amikor új fürdőszobánkba, vagy a már meglévőbe új szanitereket, mosdót választunk, számtalan dolog határozhatja meg választásunkat. Egyrészt az otthonunk, a fürdőszoba színvilágához, formavilágához is kereshetünk ma már szebbnél szebb mosdókat, míg a mosdó típusok szerint is meghatározhatjuk, hogy szabadon álló mosdó, pultra ültethető mosdó, vagy akár szekrénybe építhető mosdó lesz-e az ideális számunkra. Ezt nyilván nagyban meghatározza a fürdőszoba mérete és berendezése is. Egy jó mosdó tartóssága, hosszú élettartama azonban a termék anyagától függ, így az is egy igen meghatározó szempont lesz, hogy milyen anyagból készült az adott mosdó?

Tovább

Ha Ön ízig-vérig Nő, akkor jól ismeri azt a harmónia utáni vágyat, hogy szettünkben minden mindennel passzoljon, öltözetünket, környezetünket, otthonunkat szép, egymáshoz illő anyagok, tárgyak alkossák. És ha Ön vérbeli Férfi, akkor bizonyára fontos Önnek, hogy kifejezhesse egyéniségét, és ne kelljen megalkudnia kompromisszumokkal a méretbeli- vagy éppen a szerelési megoldásokat illetően sem! 

Tovább

A jól megtervezett konyhabútor mit sem ér, ha a benne elrendezett, beépített tárgyak elrendezése nem funkcionális, nem illeszkedik életstílusunkhoz.

Ma már alapvető elvárás egy napi használati eszköztől a szép design, a praktikum, és hozzá az igény szerinti variálhatóság megléte. Ha szemügyre vesszük a Marmorin konyha kollekciójának termékeit, éppen ezt tapasztaljuk: a gyönyörű, díjnyertes dizájn mellett még valami szembe ötlik…

Tovább

2017-et írunk és a fürdőszobai termékek, köztük a mosdók is egy egészen különleges kínálatot tárnak elénk, már semmi sem a régi, semmi sem a megszokott! A magánfelhasználók csak kapkodják a fejüket egy-egy modell láttán, a lakberendezők, belsőépítészek pedig kifejezetten örülnek a szemetgyönyörködtető design mosdóknak.

Cikkünkben lazára vettük a betűket és megmutatjuk, hogy egyes típusokhoz, melyik mosdót / mosdókat ajánljuk. Reméljük Ön is magára talál valamelyik sorban!

Tovább

“A külső megfog, a belső megtart.” - tartja a mondás. Bár ezt többynire párválasztáskor halljuk, de mi a helyzet a mosogatókkal? A külsőt hagyjuk későbbre, már itt, cikkünk bevezetőjében elmondhatjuk, hogy a MARMORIN gárint mosogatók a kiemelkedő esztétika mellett rendkívül időtállóak. Ez köszönhető az egyedien kifejlesztett Magránit anyagösszetételnek, mely arról is gondoskodik, hogy a szinte pórusmentes felületen semmiféle szennyeződés ne tapadhasson meg. Mit szól? Minőség rendeben, alapanyag rendben, időtállóság garantált! Jöhet a belső?

Tovább

Különleges terű fürdőszobákhoz, egyedi, személyre szabott enteriőr megoldásokhoz válasszunk különleges formákat! Ügyeljünk a részletekre: legyen a mosdó és környezete is hozzánk illően egyedi, különleges, extrém, esetenként akár formabontó…

Tovább

Átgondolt formavilág, magas technológiai minőség, és gyors, könnyű beszerezhetőség – ez a legújabb innovációnk, jelenleg az egyetlen hazai gyártású, 12 terméket számláló ZEGE öntöttmárvány mosdócsalád, melyre igen büszkék vagyunk – meséli Varga Erika, az IBD Magyarország Kft, az Innovatív Beltér Design hazai képviselője.  

Tovább

Lakberendezők, belsőépítészek - de kiskereskedők számára is rendkívül lényeges dolog a forma és a méret - hiszen ebből indul ki minden, ez határozza meg majd a végső elrendezést - ami miatt a vásárló mellettünk fog dönteni. Mit ajánlhatunk egy kis terű fürdőszobába, miként hasznosítsuk leginkább a rendelkezésünkre álló teret, illetve mivel tegyünk exkluzívvá egy szép, tágas enteriőrt? A Marmorin ezekre a kérdésekre is tudja a választ…

Tovább


Vissza a tetejére