Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

Magazin

Korszakalkotóan új és tökéletes, egyedi, elképesztően kreatív formavilágot tesz lehetővé, masszív, látványos, sérülés esetén könnyedén javítható – és még ráadásul higiénikus is! Mi ez?

Tovább

Mivel otthonunk valamennyi helyiségében szeretjük a szép, esztétikus megoldásokat, és ugyanakkor a magas fokú kényelmet, a biztonságot is – a konyha sem kivétel ez alól, sőt! A Marmorin első gyárát közel 30 éve alapította, s azóta folyamatosan fejleszt, megújul mind a gyártás, mind pedig az anyagtechnológia, anyagösszetétel is, melynek köszönhetően egyre kedvezőbb tulajdonságokat, egyre professzionálisabb minőséget hoznak el számunkra, felhasználók számára. Pillantsunk ezúttal most be kicsit a konyhába, történetesen az innovatív gránit mosogatók világába! Mit tud, milyen előnyökkel szolgál számunkra ez a több évtizedre visszatekintő, ám évről évre megújuló, egyre fejlettebb Magranit anyag?

Tovább

Mind a technológia, mind a kortárs építészet értékrendjét, független életmódját jól tükrözi egy egyedi stílusban, férfias, határozott megoldásokkal kialakított élettér. A praktikus megoldásokban bővelkedő, mégis minden részletében kifejező és impozáns látványvilág önmagért beszél…

Tovább

Korábban a fürdőszoba, most pedig a konyha tereibe mutatunk, ajánlunk olyan minőségi, mutatós termékmegoldásokat, melyek nemcsak egymással társíthatók kiválóan, de a stíluskérdésünket is megoldják helyettünk. Legyen akár loft, modern, urbánus – vagy éppen vidéki, rusztikus, vagy hagyományos dizájnban megálmodott konyha – az IBDesign személyre szabható összeállításaiban mindent megtalál!

Tovább

Hozzá illő kád és mosdó?Akár stílusonként is, komplett koncepcióból válogathatunk…

Igen, ma már ez is megoldható! Méghozzá egyedi stílushoz tervezve, vagy hangulatunkhoz illően… Rövid, két részes lakberendezési koncepcióval, konkrét termékajánlóval készültünk ezúttal, hiszen egyre többen keresnek fürdőszobába, konyhába is melegburkolatot. A nedvességálló laminált padló még nem volt 100%-os megoldás a vizes blokkok tereibe, azonban a sokoldalú vinyl megjelenésével ma már ez sem lehet probléma! Nézzük, mely stílushoz mely termék dukál a leginkább?

Tovább

Otthonunk központi helysége a konyha és az étkező – az új trendek szerint egy légtérben elhelyezve a nappalival. Érdemes tehát több figyelmet fordítani a praktikum mellett az esztétikumra is, hiszen az apró részletek szimmetriája alkotja a harmóniát. A jó hír, hogy a MARMORIN konyhai szaniterei a formatervezett megjelenés és az ergonómiai tervezettség tökéletes ötvözetét nyújtják.

Tovább

Egy komplett felújítás esetén a szakipari munkákon túl szinte mindig a vizes helyiségek, a konyha és a fürdőszoba okozzák a legnagyobb fejtörést. A burkolatok terén szeretjük, ha a természetes textúrákat meleg hatás, és nagyfokú tartósság övezi, miközben még a lerakásukkal sem megy el túl sok idő, és fáradság. A szaniterek és a mosogató szintén kényes kérdés: legyen tartós, antibakteriális, lehessen javítani, és persze jó, ha a dizájn is változatos, kedvünkre való. És akkor még a nappali vagy a hálószobák sokoldalú, stílusunkhoz igazítható padlóiról nem is beszéltünk…

 

Tovább

Épp olyan változatos és sokoldalú, mint amilyenek mi vagyunk: időnként szinglik, kis helyigénnyel, minimálban. Később párosan, dupla komforttal. Majd jön a család, a nagycsalád… akkorra már persze kell az öblös méretű mosdó, alatta a megfelelő mennyiségű pakolóhely. A ZEGE hazai, sokoldalú mosdói árukat, méretüket, változatos formavilágukat tekintve is mindig igazodnak hozzánk!

Tovább

Nem is gondolná, hogy milyen fontos egy kád kiválasztása, hisz van akit egy életen át “kiszolgál”. De, ha nem is bocsájtkozunk ilyen hosszútávú tervekbe, gondoljon csak bele, hogy milyen jóleső érzés egy fárasztó nap után egy nagy kád forró vízben eltöltött idő. Természetesen mindig ott az a bizonyos HA…

Tovább

A konyhák otthonunk “főszereplői” és a háziasszonyok legkedveltebb helyszíne. Mikor belekezdünk az építkezésbe vagy lakás vásárlás előtt állunk a konyháról szinte minden főzni, sütni szerető hölgynek már van elképzelése, már látja maga előtt a konyha közepén “elterülő” méretes konyhaszigetet, megvannak a fejében a meghatározó színek és minden bizonnyal a stílus mellett is letette voksát. Legfrissebb cikkünkben két népszerű - az angol és az olasz stílusú konyhák felé vesszük az irányt, körbe járjuk  mindkét stílus sajátosságait és még mosogatót is ajánlunk a tökéletes összhang érdekében. A lényeg a részletekben rejlik, ugye bár?

Tovább

Mindannyian “négyzetméterekben gazdag” konyhára vágyunk, szigettel a közepén, dupla ajtós nagy méretű hűtőszekrénnyel, két medencés plusz csepegtetős mosogatóval… de úgy tűnik, hogy a többségnek maradt egy ici-pici helyisége amit, aligha nevezhetünk konyhának.

Legfrissebb cikkünkben megmutatjuk, hogy kellően átgondolt tervezéssel és a legfontosabb tippek figyelembe vételével a pici konyhák is lehetnek kényelmesen használhatóak és a szemnek is üdítőek.

Tovább

Mint tudjuk, ma már egyre divatosabbak a térben álló, vagy más nevükön, szabadon álló kádak. Sokan tartanak tőle, mondván, hogy túl nagy helyet foglal el egy ilyen kád – pedig számos érv szól a térben álló kádak mellett, az eleganciától az egyediségen át, egészen a helytakarékosságig, igen!

Tovább


Vissza a tetejére