Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

Magazin

Mint tudjuk, ma már egyre divatosabbak a térben álló, vagy más nevükön, szabadon álló kádak. Sokan tartanak tőle, mondván, hogy túl nagy helyet foglal el egy ilyen kád – pedig számos érv szól a térben álló kádak mellett, az eleganciától az egyediségen át, egészen a helytakarékosságig, igen!

Tovább

Legutóbbi cikkünkben “megvitattuk” a konyha központi szerepét, és ebből adódóan a jól megválasztott mosogató fontosságát, téma természetesen a gránit mosogatók voltak és az alapoknál kezdtük - alapanyag és felületből adódó pozitív tulajdonságok! Hogyha nem olvasta előző cikkünket kattintson ide és hozza be a lemaradást!

Tovább

Legfrisebb cikkünk középpontjában a mosogatók állnak, azonban lépjünk egyet vissza. Hol található a mosogató? Természetesen a konyhában! A konyháról pedig az a “hír járja”, hogy az otthon legforgalmasabb helyisége. Alapvetően a konyhában a főzés, mosogatás zajlik, de napjaink lakberendezési trendjei igen csak a konyha-étkező-nappali hármas kombináció felé hajlanak, amikor is ez a három helyiség egy légtérben helyezkedik el. Így ma bátran kijelenthetjük ezen lakberendezési trend mellett, hogy a konyha és társ helyiségei otthonunk legmozgalmasabb színterévé váltak.

Tovább

Milyen egy jól működő, mai, modern és innovatív konyha? Azon túl, hogy szépen mutat egy beépített konyha, elvégre látványos és mutatós – mégis praktikus is, hiszen a beépítéssel mindennek meglesz a maga helye, kompakt megoldások és funkciók alakulhatnak ki. Egy nem oda illő mosogató azonban tönkre tudja tenni a látványt, de a praktikumot is. Dizájnos konyhabútorhoz válasszunk mutatós, formatervezett mosogatót, melyekből már a mérettel sem megalkudnunk – a látvány rovására – főleg, ha egy nagycsaládos konyha felszerelése a cél, de a minimál kedvelői is bőven találnak szép, letisztult, trendi darabokat…

Tovább

Elegancia felsőfokon, és mérhetetlen nyugalom járja át otthonunkat, élettereinket akkor, ha minél több hófehér tárgyat vetünk be az enteriőrben. Ha már az idei komoly tél eddig érdeklődés hiányában elmaradt, vagy még csak majd most jönnek az igazán nagy fagyok – a nyugodt, letisztult hófedte táj élményét megteremthetjük bent, a négy fal között is. Ehhez adunk most pár elegáns tippet, termékötletet…

Tovább

A Marmorin álomszép térben álló kádak pazar testi-lelki feltöltődést ígérnek egész évben bármikor!

12 gyönyörű modell, mind más és forma, egyedi és különleges – mint amilyen Ön! Egy szép, tágas, térben álló kádból zenét hallgatni, élvezni a meghitt gyertyafényt és megpihenni egy fárasztó munkanap végén – mindannyiunk álma. Egy ilyen álomkádért pedig ma már nem is kell a szomszédba mennünk: a LIGHTCAST anyag egyike a Marmorin legegyedibb, legújabb fejlesztéseinek. Hála a fejlett öntési technológiáknak, és az egyedi, gél bevonattal ellátott javítható felületeknek – elképesztően széles formaválaszték, számos egyedi dizájn közül válogathatunk! Tekintse meg őket, vajon melyik az Ön személyiségéhez leginkább illő forma? 

Tovább

Sok emberre főzni és sütni bizony nem kis kihívás! Ilyenkor mindenki tágas konyháról álmodik, na persze, ez nem mindenkinek adatott meg – azonban egy tágas mosogató könnyedén beépíthető akár a kisebb konyhákba is, és el sem hinnénk, mekkora szabadságot ad!

Tovább

A Karácsony közeledtével megjelennek otthonunkban a skandináv mintás kiegészítők, a nappaliban pihe-puha takarók hevernek és párnák díszítik a kanapét, a hálószobában az ágyneműn köszönön vissza a mintázat, a konyhában pedig a díszes szalvéta akad a kezünk ügyébe. A minta adta a cikkünkhöz az ihletet azonban nem karácsonyi cukiságokkal készültünk, hanem utána jártunk a skandináv otthonok legjellemzőbb stílusjegyeinek, és megmutatjuk kedvenc skandináv stílusú fürdőszoba megoldásainkat.

Tovább

Akár a ragyogó glamour, az extra csillogó felületek jegyében, akár a matt, letisztult, skandináv egyszerűség erejével képzeljük el a meghitt téli otthont – nekünk mindenre van megoldásunk! Az IBD Magyarország nem ismer lehetetlent, ha egyedi dizájnról, egészen különleges hatásokról, meseszerűen bájos elképzelésekről van szó…

Tovább

Kortárs kádak népszerű alapanyagai: öntöttmárvány kontra akril

Manapság, ha az ember fürdőszobai szaniter, illetve kádválasztás előtt áll, számos dilemmába ütközik az elképesztő választék láttán. Kádat választhatunk forma, stílus, méret szerint is, de talán mégis a kád anyaga az egyik legfontosabb tényező, ami meghatározza majd nem csupán a kádunk élettartamát, de kényelmi tulajdonságait is.  

Tovább

Amikor új fürdőszobánkba, vagy a már meglévőbe új szanitereket, mosdót választunk, számtalan dolog határozhatja meg választásunkat. Egyrészt az otthonunk, a fürdőszoba színvilágához, formavilágához is kereshetünk ma már szebbnél szebb mosdókat, míg a mosdó típusok szerint is meghatározhatjuk, hogy szabadon álló mosdó, pultra ültethető mosdó, vagy akár szekrénybe építhető mosdó lesz-e az ideális számunkra. Ezt nyilván nagyban meghatározza a fürdőszoba mérete és berendezése is. Egy jó mosdó tartóssága, hosszú élettartama azonban a termék anyagától függ, így az is egy igen meghatározó szempont lesz, hogy milyen anyagból készült az adott mosdó?

Tovább

Ha Ön ízig-vérig Nő, akkor jól ismeri azt a harmónia utáni vágyat, hogy szettünkben minden mindennel passzoljon, öltözetünket, környezetünket, otthonunkat szép, egymáshoz illő anyagok, tárgyak alkossák. És ha Ön vérbeli Férfi, akkor bizonyára fontos Önnek, hogy kifejezhesse egyéniségét, és ne kelljen megalkudnia kompromisszumokkal a méretbeli- vagy éppen a szerelési megoldásokat illetően sem! 

Tovább


Vissza a tetejére