Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

Magazin

A kislakások, tetőtéri otthonok rendkívül bájosak, fenntartásuk és nyilván áruk is jóval kedvezőbb. Azonban a méretekkel, helyi adottságokkal sokszor meg kell küzdenünk a berendezésüknél. Egy jó lakberendező és pláne egy jó asztalos telitalálat, ám az egyedi fürdőszobabútor méretek egyedi mosdó méretet kívánnak. Hogyan oldjuk meg ezt a dilemmát, ha a szabvány mosdó méretek sehogyan sem passzolnak az adott térbe?

Tovább

Mai, rohanó világunkban az egészségtudatos életmód egyre nagyobb hangsúlyt kap. Az egészséghez a testi-lelki jólét egyaránt hozzá tartozik, s ennek pedig fontos feltétele a pihenés, az önmagunkra szánt idő. A nyári szabadságunk vagy a téli ünnepek idején érdemes egy kis felfrissülésre, kényeztetésre is időt szánni. És ha SPA szalonba nem is jutunk el, akár saját otthonunkban is berendezhetünk magunknak egy mini SPA-t, vagy egy saját kis wellness oázist. És hogy mi kell hozzá? Mutatjuk…

Tovább

Tartós, szennyeződéseknek ellenálló, időtálló, praktikus és szép – mindannyian ilyen mosdóról illetve kádról álmodunk. A Marmorin gyönyörű és az évek során egyre tökéletesebbé vált, dizájndíjas termékei, és a méltán népszerű és praktikus ZEGE Pulz mosdói hosszú éveken át, bármely enteriőrben megállják a helyüket…

Tovább

Te is ilyen gyönyörű, harmonikus, minden részletében egységes, egymáshoz illő fürdőszobaképet teremtenél? Akkor ismerkedj meg a fürdőszoba koncepciók fogalmával, és a legszebb, legstílusosabb Marmorin kollekciókkal!

Tovább

Akár már egy néhány órás SPA élmény is elegendő lehet hetente mindennapos gondjaink enyhítésére. És ha ehhez nem kell más,m mint egy mesés fürdőszoba, egy szép wellness élményt nyújtó tágas kád, illatos fürdőolajak és némi szabadidő – akkor hát ne sajnáljuk magunktól…egyiket se!

Tovább

Építkezés, lakásfelújítás, új konyha? Egy konyha felújítás során számtalan ergonómiai, esztétikai, praktikumot illető dologról kell döntést hoznunk. Milyen legyen a konyhabútor, a géppark, a konyha burkolata. És sokszor az olyan, aprónak hitt, miközben a mindennapjainkat nagyon is meghatározó dologról bizony jóval kevesebb szó esik, mint hogy milyen legyen a mosogató? Pedig, ha nem elég nagy, nem elég kényelmes, nem elég higiénikus – akkor a mi mindennapjainkat keserítheti meg…

Tovább

Jólesne a párjával egy közös, romantikus fürdő – a saját otthonukban? Mi más sem kell hozzá, mint egy tágas, kényelmes kád, lehetőleg íves, kerekded formák. Ezek ugyanis nem csupán kényelmesen tágasak, de a kerek, domború formák a teljességet, a kerek egész-t szimbolizálják. És ugye, az Önök kapcsolata is teljes, kerek egész?

Tovább

Az elmúlt évszázadok alatt hatalmas változáson esett át a fürdőkultúra, míg az elmúlt évtizedek alatt maga a fürdőszoba is óriásit változott. Hiszen míg korábban egyfajta funkcionális szerepet betöltő, szinte mellékhelyiségként gondoltunk rá, addig mára már egy teljes értékű szobaként van jelen az életünkben. Egy olyan helyiségben pedig, ahol feltöltődhetünk, ahol egyedül lehetünk önmagunkkal – jogos igényünk, hogy ne csupán jól funkcionáljon, hanem szép, harmonikus is legyen. Az esztétikus burkolatokon túl azonban kell még valami más is, hogy igazán harmonikus látványt nyújtson a fürdőszoba enteriőr. Vajon mi ez a plusz, és miként érhetjük ezt el mi is? E heti cikkünkben erre adjuk meg a választ…

Tovább

A tágas, térben álló kádakkal meghitt, kényelmes fürdőzést teremthetünk...

A januári évkezdet remek alkalom a Spa – és wellness élmények megélésére, hogy kipihenjük a hajtós évvége fáradalmait, kihasználva a hosszú téli esték meghitt magányát. Töltsünk hát némi minőségi időt a legfontosabb személlyel az életünkben, azaz saját magunkkal! Ehhez pedig nem is kell más, mint egy hatalmas, kényelmes, ergonomikus kialakítású kád, meghitt gyertyafény, és finom, illatos habfürdők…

Tovább

Konyhai mosogatónk, melyet kizárólag háztartási célra használunk, bizony sok különböző hatásnak, szennyeződésnek van kitéve nap, mint nap. Sokan ódzkodnak a gránit mosogatóktól, mondván, hogy ezek nagyon kényesek. Nem azok, ha kellően odafigyelünk ápolásukra, tisztántartásukra. Ahhoz, hogy gránit mosogatónk megőrizze tökéletes esztétikai és műszaki állapotát, nem mindegy, hogyan ápoljuk, gondozzuk. Ehhez kaptunk most magától a gyártótól hasznos tippeket és tanácsokat, melyeket jó szívvel megosztunk most Önökkel is!

Tovább

Jó közérzetünk megteremtésében otthonunk, és azon belül természetesen a fürdőszoba is jelentős szerepet játszik – ezzel mindannyian tisztában vagyunk. Ám, hogy mitől lesz igazán elegáns a fürdőszoba, mi adja meg ennek az egyre inkább pihenést és feltöltődést szolgáló élettérnek a magazinokba illő SPA hangulatot, életérzést – ez sokunkban kérdést, fejtörést okoz. Nézzünk meg most néhány ötletet, melyekkel felfrissíthetjük, elegánssá varázsolhatjuk fürdőszobánkat!

Tovább

Korszakalkotóan új és tökéletes, egyedi, elképesztően kreatív formavilágot tesz lehetővé, masszív, látványos, sérülés esetén könnyedén javítható – és még ráadásul higiénikus is! Mi ez?

Tovább


Vissza a tetejére