Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

Magazin

Tisztaság, ártatlanság, mértéktartás, optikai tértágítás: mindezekre tökéletes a fehér, melyet belső tereinkben egész évben élvezhetünk. Télen a meghitt nyugodt téli tájak harmóniáját, tavasszal a megtisztulást, felfrissülést hozza otthonunkba. Fehér szépség pedig szerencsére sok van, csak győzzük kiválasztani a számunkra megfelelőt…

Tovább

4. alkalommal kerül kiírásra a Style & Draw enteriőr tervezési pályázat, amelynek keretein belül egy kisszékelyi otthon belső terét kell megálmodniuk a jelentkezőknek.

Tovább

Mit szólna egy szexi fürdőhöz, kerek kádban?

Egyre több belsőépítész állít a fürdőszoba térbe szabadon álló, a falaktól tudatosan eltávolított kádat. Ettől nem csak a helyiség tűnik nagyobbnak, szellősebbnek, de a Vogue magazin után egyre több lakberendező és belsőépítész is úgy véli, nem a barokkos lábakon álldogáló, hanem a hatalmas, kör alakú csészék jelentik a tisztálkodás és az ellazulás csúcsélményét! Márpedig a kerek formák köztudottan szexisek - még ha kádról van is szó…

Tovább

Akármilyen idő is legyen, vannak olyan praktikák, melyek segíthetnek a valódi testi, lelki kikapcsolódásban. Lépjünk fel a stressz ellen egy kellemes kádfürdővel, mely valóban csodákra képes: megnyugtat, ellazít és a megfázás kellemetlen tüneteit is enyhíti. És hogy milyen extrát tud még a kádfürdő nyújtani számunkra? Cikkünkből kiderül!

Tovább

Igen, ma már ilyen is létezik!

Sokszor előfordult már, hogy megtaláltuk tökéletes stílusú, színű, anyagú ruhát vagy kanapét…. csak épp a „fazon” nem volt az igazi. Milyen bosszantó! Egy mosogató esetében a fazon az elrendezést, az elosztást jelenti. És milyen jó, hogy a Marmorinnál kedvenc termékünket számos méretben, elrendezésben, a medencék kisebb-nagyobb egyedi megoldásaival is kérhetjük. Alábbi kis összeállításunkban most azokat a modelleket mutatjuk be, melyekből számos változat áll rendelkezésünkre…

Tovább

Egészségtudatos, környezetbarát, ráadásul elképesztően szép, egyedi dizájnmegoldások otthonába? Az IBD Magyarország széles és minőségi termékpalettájával padlótól plafonig, fürdőtől a konyáig, hálótól a pincéig tudatosan rendezheti be otthonát!

Tovább

Amikor otthonunk berendezését tervezzük, keresve kutatjuk az egymáshoz illő, harmonizáló formákat, tárgyakat, színeket. És ha már a nappaliban, a hálóban megteremtettük a tökéletes összhangot, miért ne tehetnénk ezt meg a fürdőszobában is? Szerencsére ma már elérhetők a gyártók jóvoltából az abszolút egységet sugárzó fürdőszoba – koncepciók, melyekkel fürdőszobánk is rendkívül harmonikus lehet!

Tovább

A kislakások, tetőtéri otthonok rendkívül bájosak, fenntartásuk és nyilván áruk is jóval kedvezőbb. Azonban a méretekkel, helyi adottságokkal sokszor meg kell küzdenünk a berendezésüknél. Egy jó lakberendező és pláne egy jó asztalos telitalálat, ám az egyedi fürdőszobabútor méretek egyedi mosdó méretet kívánnak. Hogyan oldjuk meg ezt a dilemmát, ha a szabvány mosdó méretek sehogyan sem passzolnak az adott térbe?

Tovább

Mai, rohanó világunkban az egészségtudatos életmód egyre nagyobb hangsúlyt kap. Az egészséghez a testi-lelki jólét egyaránt hozzá tartozik, s ennek pedig fontos feltétele a pihenés, az önmagunkra szánt idő. A nyári szabadságunk vagy a téli ünnepek idején érdemes egy kis felfrissülésre, kényeztetésre is időt szánni. És ha SPA szalonba nem is jutunk el, akár saját otthonunkban is berendezhetünk magunknak egy mini SPA-t, vagy egy saját kis wellness oázist. És hogy mi kell hozzá? Mutatjuk…

Tovább

Tartós, szennyeződéseknek ellenálló, időtálló, praktikus és szép – mindannyian ilyen mosdóról illetve kádról álmodunk. A Marmorin gyönyörű és az évek során egyre tökéletesebbé vált, dizájndíjas termékei, és a méltán népszerű és praktikus ZEGE Pulz mosdói hosszú éveken át, bármely enteriőrben megállják a helyüket…

Tovább

Te is ilyen gyönyörű, harmonikus, minden részletében egységes, egymáshoz illő fürdőszobaképet teremtenél? Akkor ismerkedj meg a fürdőszoba koncepciók fogalmával, és a legszebb, legstílusosabb Marmorin kollekciókkal!

Tovább

Akár már egy néhány órás SPA élmény is elegendő lehet hetente mindennapos gondjaink enyhítésére. És ha ehhez nem kell más,m mint egy mesés fürdőszoba, egy szép wellness élményt nyújtó tágas kád, illatos fürdőolajak és némi szabadidő – akkor hát ne sajnáljuk magunktól…egyiket se!

Tovább


Vissza a tetejére