Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Az igazán harmonikus fürdőszobák titka?

Amikor otthonunk berendezését tervezzük, keresve kutatjuk az egymáshoz illő, harmonizáló formákat, tárgyakat, színeket. És ha már a nappaliban, a hálóban megteremtettük a tökéletes összhangot, miért ne tehetnénk ezt meg a fürdőszobában is? Szerencsére ma már elérhetők a gyártók jóvoltából az abszolút egységet sugárzó fürdőszoba – koncepciók, melyekkel fürdőszobánk is rendkívül harmonikus lehet!

A fürdőkultúra az elmúlt évszázadokban rengeteg változáson ment keresztül, napjainkban már otthonunk meghatározó szerepét tölti be. Én-időt, feltöltődést egyre nagyobb mértékben tulajdonítunk neki, és ez nem is véletlen: elvégre napunk itt indul, és itt fejeződik be, nem csoda hát, hogy hangulatunkat jelentősen befolyásolja az itt kialakított élettér, mely, ha szép és harmonikus, akkor bizony a mi kedvünket, közérzetünket is emeli. Ez pedig lehet egy gyönyörű, színben és textúrában is jól megválasztott csempe, burkolat, ahogyan egy szép formájú tükör illetve kád vagy mosdó…


(Fotó: Marmorin DUO – Fürdőszoba-koncepció)

Na de, mit jelent azt, hogy gondolkodjunk koncepciókban? Egyáltalán: mik azok a fürdőszoba-koncepciók?

Erre a kérdésre nagyon egyszerű a válasz: az, amikor a mosdó és a kád egy kollekción belül is tökéletes formai egységében van jelen a térben, és persze a hozzájuk illő kiegészítőkkel együtt egy modern harmóniát alakítanak ki, ahol valamennyi elemnek, színnek, ívnek vagy éppen szögnek megvan a maga helye, szerepe.

(Fotó: Marmorin SPOT  – Fürdőszoba-koncepció)

A Marmorin harmonikus fürdőszoba koncepciók nem csak magas minőségükkel, érték – és időtálló formáikkal kápráztatnak el, de legmagasabb igényeinket, elvárásainkat is kielégítik. 

Fürdőszobánk kialakításának alap hangulatát ugyanakkor a mi egyéniségünk, életkorunk határozza meg. Szerencsére a Marmorin térben álló kádjai és a hozzájuk tökéletesen illő mosdók valamennyi stílusirányzat és formavilág kedvelőinek kínált megoldásokat. 

A szögletes, íves, enyhén ívelt, vagy akár a kerek, tojás alakú formák is mind megtalálhatók a gazdag fürdőszoba-koncepció kínálatban, ahol még az olyan extra kialakításokkal is találkozhatunk, mint a rusztikus dézsa forma, vagy a klasszicista neobarokk stílusokra hajazó látványvilág…

(Fotó: Marmorin TEODOR  – Fürdőszoba-koncepciók)

A Marmorin – fürdőszoba koncepcióinak megalkotásakor – azonban gondolt a változó igényeinkre is!

Mit értünk ez alatt? Tételezzük fel, egy elegáns, jómódú szingli hölgy huszon-harmincévesen berendezi önálló lakásának elegáns fürdőszobáját. A mesés, térben álló kád mellé egy, a fürdőszoba koncepcióban kapható elegáns álló mosdót társít, lévén, hogy sminkeszközei, tisztálkodó szerei tárolását meg tudja oldani bőven egy, a mosdó mellett álló faliszekrényben, vagy a tükrös fürdőszobai polcon. 

Majd később megérkezik életébe egy társ, és a lányhoz költözik. Immár több helyre van szükség, pláne ha útban van a trónörökös. Kisebb fürdőszoba átalakítás még belefér, ám a szép, tágas kádtól semmiképpen nem válnának meg. Hogyan lesz meg mégis az összhang, ha az eddigi elegáns álló mosdó helyére egy annál praktikusabb, több férő – és tároló helyet biztosító pultos dupla mosdó lenne a közös cél? 

Nos, ha az adott fürdőszoba koncepció álló mosdója immár száműzetésre került, mert a tárolást, mint másodlagos, ám igen lényegessé vált új funkciót nem tudja betölteni - a Marmorinnak köszönhetően a szép fürdőszobai harmónia akkor sem vész el!

Szerencsénkre ugyanis az adott koncepció akár több féle mosdó fazonnal, megoldással is elérhető – így a szép kád mellé újra megtalálhatja a kis család a pontosan hozzá illő családi mosdót is, mely alá akár még egyedi fürdőszobabútor is beépíthető - a harmonikus fürdőszobakép pedig ismét biztosítva van számukra…

(Fotó: Marmorin ALICE  – Fürdőszoba-koncepció, pultra ültethető és álló mosdókkal)

Ilyen például a képünkön is látható Alice vagy Tytan kollekció is, mely ráadásul még abban is szabad kezet ad számunkra, hogy a mosdó egyedileg választott fazonján, kialakításán túl a kádhoz illesztett csaptelepet is láthatom, vagy kedvem szerint akár el is rejthetem azt egy speciális szifontakaró segítségével, ha mondjuk, így érzem biztonságosabbnak majd a kicsi miatt…

 

Felkeltettük a kíváncsiságát? Szívesen megtekintené élőben a gyönyörű, harmonikus fürdőszoba koncepciókat?

Akkor várjunk szeretettel: Látogasson el az IBDesign bemutatótermébe, ahol otthona dekoratív és rendkívül harmonikus, egymáshoz tökéletesen illő berendezésének formáit magas minőségben, tökéletes ergonómiával, az éppen Önhöz illő stílus – és formavilágban rendelheti meg! 

Tartalomhoz tartozó címkék: magazin

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika