Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Egységben a fürdőszoba

Te is ilyen gyönyörű, harmonikus, minden részletében egységes, egymáshoz illő fürdőszobaképet teremtenél? Akkor ismerkedj meg a fürdőszoba koncepciók fogalmával, és a legszebb, legstílusosabb Marmorin kollekciókkal!


Az egység, az egymáshoz tökéletesen illő tárgyak egy térben harmóniát, és magasfokú eleganciát sugároznak.

Ám fontos kihangsúlyoznunk, hogy minden esetben olyan termékeket válasszunk, ahol az esztétikai erények sohasem mennek a minőség, sem pedig funkcionalitás és az ergonómia rovására. A Marmorin termékei, és fürdőszoba kollekciói pedig pont ilyenek!

De mik is azok a fürdőszoba-koncepciók?

Olyan komplexfürdőszoba-berendezés – és kiegészítő családok, melyeknek minden egyes darabját úgy tervezték meg, hogy azok egymással tökéletes egységet alkossanak. Legyen az szín – anyag- vagy formavilág, az egységes dizájn esztétikussá, egymással harmonizálóvá teszi berendezéseinket, miközben funkcionális, a mindennapi életünkben könnyen használható megoldásokat kínál.

A Marmorin tervezői pedig mindenre és mindenkire egyaránt gondoltak – ha már funkcionális dizájnról van szó: a gyereknek megálmodott DUDU mosdó anyaga, ötletes kialakítása és mérete éppúgy illeszkedik egy bájos gyerekfürdőszoba enteriőrbe, ahogyan a méretre vágható mosdókkal, vagy a kisméretű, több féle mosdómegoldással megálmodott kád és mosdó fürdőszoba koncepciókkal a felnőttek különféle igényeire.

Az egyre növekvő vásárlói igényeknek pedig úgy tudnak megfelelni már lassan 30 esztendeje, hogy szüntelenül fejlesztik a termékeiket, keresik és kutatják a legújabb innovációkat, és ehhez mérten fejlesztik, tökéletesítik a technológiát.

Egy olyan újszerű anyagot alkottak meg tehát, mely a tartósságot és a formálhatóságot kiválóan ötvözi, így jöhetnek létre akár egészen egyedi, kiemelkedő és szemet gyönyörködtető dizájnmegoldások, ahol minden egyes termékük mégis kiemelkedően ellenálló marad hosszú éveken át a külső hatásokkal szemben.

Ez az anyag pedig nem más, mint a Durocoat… mely 35%-al ellenállóbb a sérülésekkel szemben, fejlettebb karcokkal szembeni ellenállást mutat az éles eszközökkel szemben illetve a mindennapi használat során, miközben teljesen légmentes, fényét garantáltan megőrzi, és ráadásul ég ultra-higiénikus is!

Így biztosak vagyunk abban, hogy valamennyi, ezen anyagból készült Marmorin  termék évek múltán is megállja majd a helyét, függetlenül attól, hogy melyik ország, kultúra, ízlés – és stílusvilág is adott éppen, a Marmorin termékei, fürdőszoba-koncepciói bárhol megállják a helyüket!

És íme, két igen gyakorlatias érv, mely segít még inkább a Marmorin mellett dönteni:

Könnyű beépíthetőségük, könnyű tisztántarthatóságuk pedig csak még két nyomós érvként szólnak mellette, hogy hosszú távon társunkká, fürdőszobánk ékszereivé válasszuk majd ezeket a gyönyörű koncepciókat, melyekből kedvünkre válogathatunk – ízlésünk, stílusunk, méret – és helyigényünk, és persze pénztárcánk függvényében.

Fedezd fel valamennyi szépséget akár élőben is, az elegáns és gazdagon felszerelt Marmorin bemutató termében Zuglóban, ahol fürdőszobád alapjait is bátran leteheted – hiszen az Innovatív Beltér Design Stúdió kínálatában akár még gyönyörű, vízálló melegburkolatokat, pára- és nedvességálló gyönyörű fahatású laminált illetve vinyl padlókat is találhatunk!

Tartalomhoz tartozó címkék: magazin

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika