Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Kislakás és egyedi fürdőszobabútor?

A kislakások, tetőtéri otthonok rendkívül bájosak, fenntartásuk és nyilván áruk is jóval kedvezőbb. Azonban a méretekkel, helyi adottságokkal sokszor meg kell küzdenünk a berendezésüknél. Egy jó lakberendező és pláne egy jó asztalos telitalálat, ám az egyedi fürdőszobabútor méretek egyedi mosdó méretet kívánnak. Hogyan oldjuk meg ezt a dilemmát, ha a szabvány mosdó méretek sehogyan sem passzolnak az adott térbe?

A megoldás: a méretre vágható mosdó!

Ez egy remek Marmorin találmány, hiszen végre ezúttal nem a bútor igazodik a mosdóhoz, vagy a mosdót kell „bepasszintani” egy adott méretű helyre – hanem a hely lesz a döntő, a mosdó szélességét pedig mi alakítjuk! 

(Fotó: Marmorin)

Sőt, ha olyan extra igényünk van, mint a sarokba beépített fürdőszobabútor vagy akár egy ferde mosdópult, ezekkel a méretre vágható mosdó megoldásokkal szabadon szárnyalhat a fantáziánk…

El sem hinnénk, mekkora szabadságot ad nekünk a tervezés során, ha a mosdó méretre vágható! Ráadásul magas minőségű, kiváló anyag – hiszen a Marmorin és a ZEGE termékei minőségi alapanyaguknak köszönhetően ellenállók a mindennapos használattal szemben, könnyen tisztíthatók, és valamennyi stílusú, anyagú, színvilágú bútorral tökéletes egységet, harmóniát alkotnak. 

Az öntöttmárvány mosdók esetében még azt is eldönthetjük, hogy fényes vagy matt legyen-e a felület, ahogy az a stílusunkhoz, a kiválasztott bútor anyagához, illetve a csempéhez vagy a vinyl padló jellegéhez illik. Kis lakások esetében sokan döntenek a fényes csempe és a fényes padlóburkolat mellett, éppen azért, mert a fényes optikailag tágasabbá varázsolja a tereket. A csúszásveszélyt a megfelelő körültekintéssel és egy jó, csúszásgátlóval ellátott fürdőszoba szőnyeggel könnyedén megoldhatjuk, a túl sok fényes felületbe pedig a matt szaniterekkel, káddal gyönyörű kontrasztot alkothatunk – épp, mint a sötét bútor vagy sötét mosdópult kontra hófehér szaniterek is álomszépen mutatnak együtt a térben!

(Fotó: Marmorin)

A Marmorin többszörös dizájn díjas öntöttmárvány modellek között számos gyönyörű formát találunk, akár a fix méretek és egyedi formavilág, akár a vágható, egyedi méretre bátran betervezhető változatok között is keresgéljünk. 

A Marmorin Ugo, a Vera, az Emma, a Lira, a Moira vagy éppen a Hale fantázianeveken fellelhető mosdó családok bátran betervezhetők tehát mind a nagyobb, mind a kis fürdőszoba terekbe, az egyedileg megálmodott és legyártatott bútorokhoz – hiszen ezeket a modelleket ott vágjuk el pont, ahol csak szeretnénk… 

Természetesen nem csupán a kis fürdőszobák, vagy a szűkre szabott mosdó helyiségek tulajdonosai örülhetnek a méretre vágható mosdó megoldások által kapott nagy szabadságnak, hanem a tágas, hatalmas méretű fürdőszobák szerencsés gazdái éppúgy!

(Fotó: Marmorin)

Ha egy tágasabb teret kötnénk össze a mosdópulttal, faltól falig érő mosdópultot szeretnénk bármilyen oknál fogva - esetleg a hatalmas rakódó felületet szeretnénk kihasználni, vagy éppen ablakos a fürdőnk, és szívesen körbevennénk magunkat sok szép friss zöld növénnyel - akkor mindezekre kiváló lehetőséget nyújt számunkra a méretre vágható mosdó, melyből számos forma, dizájn választható ugyanúgy, mint a klasszikus, vagy a pultra ültethető mosdó változatokból!

Vagy mi van akkor, ha történetesen se nem túl nagy, se nem kicsi a fürdőszoba, csak furcsa, nem hétköznapi a tér formája, a falak egymáshoz való viszonya? Gondolunk itt egy trapéz alakú szobabelsőre, vagy akár felfelé ugyanez: egy lecsapott falú tetőtéri fürdőszoba szintén komoly tervezést és a berendezést illetően alapos átgondolást igényel, hogy minden zeg-zugot maximálisan kihasználhassunk…

A méretre vágható mosdó igazán remek tulajdonsága, hogy képes alkalmazkodni. Elvégre ne egy szép, ám nem megfelelő méretű mosdó határozza meg a fürdőszoba berendezését és a többi elem helyét, helyzetét és méreteiket!

Helyette – hála az alkalmazkodó, méretre vágható mosdó típusoknak – mi válogathassunk szabadon, kedvünkre a megfelelő méretű pultok, szekrények, tükrök és egyéb fürdőszoba berendezés és kiegészítő közül…

(Fotó: marmorin.hu)


Számos lehetőség rejlik tehát az egyedi bútorokban, és az egyedi bútorgyártáshoz „must have” méretre vágható mosdó opciókban! Jöjjön el, fedezze fel Ön is: látogasson el az IBDesign bemutatótermébe, ahol megrendelheti kívánságainak, és persze a fürdőszoba és az egyedi bútor méreteinek a legmegfelelőbb formát, hosszméretet!

Tartalomhoz tartozó címkék: magazin

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika