Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Mosogatók az egyediség, személyre szabhatóság jegyében?

Igen, ma már ilyen is létezik!

Sokszor előfordult már, hogy megtaláltuk tökéletes stílusú, színű, anyagú ruhát vagy kanapét…. csak épp a „fazon” nem volt az igazi. Milyen bosszantó! Egy mosogató esetében a fazon az elrendezést, az elosztást jelenti. És milyen jó, hogy a Marmorinnál kedvenc termékünket számos méretben, elrendezésben, a medencék kisebb-nagyobb egyedi megoldásaival is kérhetjük. Alábbi kis összeállításunkban most azokat a modelleket mutatjuk be, melyekből számos változat áll rendelkezésünkre…

 

Legyen az mosdó, vagy mosogató – az innováción túl, az egyedi dizájn, páratlan elegancia mellett és az ergonómiai tervezettség lett különösen a konyhai termékek leginkább szembeötlő tulajdonsága!

(Fotó: Marmorin – mosogatók az ergonómia jegyében)

Mindannyiunk számára természetes, hogy a konyhában is olyan termékeket szeretnénk látni, melyek azon túl, hogy praktikusak, igazodnak saját egyéni igényeinkhez, méreteinkhez, munkafolyamatainkhoz, s mindemellett esztétikus, modern megjelenést biztosítanak.

A Marmorin mosogatói 12 különböző színárnyalatban és ezen felül még további 6 extra színben is rendelkezésünkre állnak, hogy valóban a legharmonikusabban tudjuk azokat beilleszteni a konyhapult vagy a bútor egyedi koncepciójába.

A gránitőrleményból készült, egyedi, speciális Magranit anyagból készült mosogatók egy speciális, szabadalmaztatott összetételének köszönhetően szinte teljesen porózusmentes, így semmilyen anyag, por, piszok, ételmaradék nem tud megtapadni felületeinken. Sőt, a gyárban mindezen túl minden egyes mosogatót egy speciális BioCote® bevonattal láttak el, hogy még inkább megnöveljék a mikrobiológiai tisztaságot.

(Fotó: Marmorin - speciális BioCote® bevonat, a még nagyobb higiéniáért)

Ez egy olyan plusz hozzáadott érték, melyet akkor fogunk értékelni igazán, ha közelebbről is megismerkedünk ezekkel a páratlan termékekkel! Nézzünk meg most néhány népszerű közönségkedvenc modellt – az egyediség és a személyre szabhatóság jegyében!

 

CIRE – felhasználóbarát konyhai munka, klasszikus kivitelben

A CIRE mosogató család tervezésekor az egyes alapmodelleket számos kiegészítővel látták el, melyek valóban nagyban megkönnyítik a konyhai munkát és az előkészületeket. A klasszikus, ízléses, és kifejezetten ergonomikus modellt választhatjuk szintén több különböző szélességben (630, 860, 870, 940 és 1000 mm), ahogyan a formai kialakítás és a osztásokkal – mint a kisebb gyümölcsmosó, és a tágasabb mosogató medence egyedi játékaival tették még változatosabbá – hogy mindenki megtalálhassa a számára legideálisabb elosztást, elrendezést.

(Fotó: Marmorin – CIRE mosogató)

DEBRA – a méretes medence és a letisztult geometriai formák számos egyedi változatban!

A Debra mosogatókat egymedencés szimpla, egy nagy medence +gyümölcsmosó, Egy nagy medence + pakoló tér, dupla medence, valamint egy nagyobb, egy kisebb medence és még plusz pakoló tér megoldássokkal is kérhetjük, 600-tól egészen 1000 mm-es hosszúságig, helyigénytől függően – amennyiben az egyenes vonalú megoldásban gondolkodunk. Azonban a DEBRA modern vonalvezetése és kényelme elérhető számunkra akkor is, ha történetesen sarokmosogatót álmodtunk meg L vagy U alakú konyhánk még jobb kihasználása érdekében. Sőt, még egy két sarkánál lecsapott, trapéz formát is választhatunk, és ez még mindig a DEBRA…

(Fotó: Marmorin –DEBRA mosogató)

AKO – döntsünk mi, hogy mit nyújtson számunkra a mosogató!

A kifejezetten ergonomikus AKO mosogatók két típusa közül ránk bízták a gyártók a kérdést: egy nagy mosogató medence legyen, csepegtetővel és plusz extra hellyel – vagy inkább két medence?

A AKO modellek esetében erről dönthetünk, no meg arról is, hogy kérjük e mosogatónk mellé az egyébként remekül kihasználható, praktikus rozsdamentes csepegtetőt…

(Fotó: Marmorin – AKO mosogató)

 

OLWIN– tágas és kényelmes: igazi családi mosogató!

Az OLWIN egyértelmű a nagyobb családok mosogatója, vagy azoké, akik gyakran sütnek-főznek vendégeik számára. Ugyanis ennél a terméknél egy igazán nagyméretű mosogató medencét kapunk, melynek köszönhetően egy népesebb családi ebéd, vagy baráti társaság megvendégelése sem okoz majd kihívást! Az OLWIN mosogatók a tágas konyhák mellett a hűvösebb, visszafogottabb, minimál stílusú konyha szerelmeseinek is kedvére lehetnek, tökéletesen megtörve a belső terek monotonitását. Ráadásul, mi dönthetjük el, hogy a tágas medencét megosszuk-e egy kisebb gyümölcsmosó medencével, vagy inkább egyben szeretnék élvezni a férőhelyet?

(Fotó: Marmorin – OLWIN mosogató)

 

LANDO – a síkban szerelt mosogató

A LANDO típusok esetében a nagyméretű mosogató medencefunkcióit szintén egyéni preferenciáink szerint választhatjuk meg. Ezek a típusok síkban szereltek, így tökéletesen egy síkot alkotnak majd a konyhapulttal vagy a szekrénnyel, így a modern, minimalista vonalat semmilyen kiálló él vagy perem nem fogja megtörni. Itt a dupla medence (vagyis, egy nagyobb medence és a szorosan mellé kapcsolt gyümölcsmosó) helyett akár külön is kérhetjük a kettőt, ha úgy jobban tetszik…

(Fotó: Marmorin – LANDO mosogató)

 

FOORN – fantáziadús mosogató a dizájn bűvöletében

A Foorn mosogatók remekül példázzák azt a Marmorinnál cseppet sem szokatlan jelenséget, amikor egy szokatlan, újszerű módon kerül megközelítésre a dizájn. A csepegtető illetve a mosogató medence teljes belsejét látványos, geometrikus vonalminták díszítik, szabálytalan alakzatot alkotva. A mutatós bemart mélyedések egyébként remekül elvezetik a vizet is a felületről. Itt is mi dönthetünk:

zárt legyen ez a vonalvezetés, a minta – vagy nyitott, kifutó alakzat legyen inkább? Elegáns és szemet gyönyörködtető mindegyik, csakis rajtunk múlik a döntés… (Fotó: Marmorin – FOORN mosogató)

 

Megtetszett a többszörös dizájn díjas Marmorin mosogatók sokoldalúsága? Akkor tekintse meg őket élőben is, vagy válogasson kedvére a látványos és gyönyörű katalógus oldalairól!

Várjunk szeretettel az IBDesign bemutatótermében, hogy otthona valóban az Ön egyediségét tükrözze, személyre szabott megoldásai pedig még könnyebbé, és kényelmesebbé tegyék mindennapjait!

Tartalomhoz tartozó címkék: magazin

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika