Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

IBDesign – az egészséges és gyönyörű otthonmegoldások szakértője

Egészségtudatos, környezetbarát, ráadásul elképesztően szép, egyedi dizájnmegoldások otthonába? Az IBD Magyarország széles és minőségi termékpalettájával padlótól plafonig, fürdőtől a konyáig, hálótól a pincéig tudatosan rendezheti be otthonát!

Cikkünk első része - a padlókról, ide kattintva érhető el!

Az IBDesign bemutatótermében, az IBD Magyarország Kft 2011-ben elindult hazai vállalkozás széles és minőségi portfóliójában megtalálhatók a ZEGE by MARMORIN öntöttmárványból készült fürdőszobai valamint a gránit alapú konyhai termékek is a számos minőségi padló kollekció mellett!

Fürdőszobánk igazi szépségét, eleganciáját egy gyönyörű öntöttmárvány szabadon álló káddal tehetjük teljessé, és mindezt ráadásul kollekcióban, a hozzá illő mosdóval együtt választjuk, akkor a testi-lelki felüdülés garantált!

A Marmorin formatervezői pedig nem ismernek lehetetlent, ha a formavilágról és dizájnmegoldásokról van szó! 

Szerencsére ebben remek partnerük és segítőjük az ultra higiénikus, légmentes és ellenálló öntöttmárvány anyag is, melyet a gyár évről évre egyre jobb, tökéletesebb formájában alkot meg, és az egyedülálló szabadalomnak köszönhetően akár a súlyos, nehéz kádak is már egyre könnyedebbek, légiesebbek lehetnek, az egyedülálló formák és dizájn elképzelések pedig az öntési technológiának köszönhetően a tervezőasztalról egyenesen a mi fürdőszobánkba kerülhetnek… 

Szintén egyedülálló Marmorin szabadalom a Margranit anyaga is, melyből mosogatók elképesztően széles választékát tervezik és gyártják, számtalan színben, típusban, formai kialakításban. 

Mosogató-ajánlóval hamarosan egy önálló cikk keretében is jelentkezünk, így most elöljáróban annyi elég lesz, hogy a Marmorin kollekciók valamennyi termékénél a dizájn, a kényelmes használat, és a még eddiginél is több funkcionális megoldás és személyre szabható lehetőség találkozik, hogy még inkább a mi igényeinkre, stílusunkra, életmódunkra szabhassuk otthonunk berendezését!

Egészséges és látványos otthonmegoldásokban tehát nálunk biztos, hogy nincs hiány: Jöjjön el hozzánk és fedezze fel valamennyit!

Látogasson el az IBDesign bemutatótermébe, ahol otthona, irodája, üzlethelyisége egyedülálló berendezését megoldhatja pincétől a padlásig, fürdőszobától a konyhán át a nappaliig és a hálószobákig!
Várjuk szeretettel és szakértelemmel: Az IBD Magyarország Kft csapata 

Tartalomhoz tartozó címkék: magazin

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika