Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

blog - minden ami fürdőszoba és konyha

Szeretnénk néhány mondatban és képben bemutatni nektek, hogy milyen volt az idei CONSTRUMA - OTTHONDesign kiállítás.

Először is, szeretnénk megköszönni, hogy közületek is sokan kilátogattak a standunkra, és volt alkalmunk pár szót beszélni.

Tovább

A lengyel Marmorin cég abból él, hogy - egyébként neves - formatervezőinek szabadjára ereszti a fantáziáját. Ezt fogalmazza meg az elsőre hivalkodó kijelentés, ami a cég hitvallása is lehetne és valójában szerény.

Tovább

Marmorin Selia kád, ovális formájával varázsol el bennünket. Most már élőben is megtudjátok tekinti, budapesti mintatermünkben!

Tovább

Élmény a fürdőszobában!

Tovább

Jártál már a Construma kiállításon? Ha még nem, idén mindenképpen el kell látogatnod!

Tovább

A legtöbb nő romantikusnak talál egy kényeztető fürdőzést egy impozáns kádban, illatos olajokkal, gyertyafénnyel, rózsaszirmokkal, vörösborral. Valentin napra a Marmorinnal most egy kád nevére hivatkozva küldhetsz szerelmes üzenetet, utalva a romantikus fürdőzésre. Ki tudja, hátha egy meghívást kapsz vissza! Próbáld ki! Ha idén nem akarsz lemaradni a Valentin napról, de nem is akarod túlspilázni, ha már épp időszerű egy vallomás, ha nem akarsz elfáradt klisékbe süppedni kedvesed előtt, vagy ha jópofán akarod kifejezni érzelmeidet, akkor üzenj szerelmednek egy álom kád nevével egyértelműen, vagy sokat sejtetően...

Tovább

Gondoltátok volna, hogy a Marmorinnál közel 150 féle mosogató, és 200 féle mosdó közül tudtok válogatni?  ;)

Tovább

Marmorin Tinette - Kagylóhéj formájával, akárcsak mintha az Óceánból emelték volna ki, s tették be fürdőszobánkba, már csak egy igazgyöngy hiányzik belőle...  :)

Tovább

Manapság egyre divatosabbak a térbe állítható kádak, melyek az eleganciát, és a luxust sugallják.A térben álló fürdőkád legfőbb jellemzője, hogy szabadon állva, erősen meghatározzák környezetüket, mind a modern, mind a klasszikus fürdőszobában egyaránt. Ezek a kádak ülhetnek a földön, vagy állhatnak lábakon is. Lehetnek tisztán fehérek, de akár klasszikus, vagy modern színre festettek is. A Marmorin kínálatában több különböző formát találhatunk.

Tovább

Sokan egy hosszú nap után nem vágynak másra, minthogy egy jót relaxáljanak a fürdőkádban. Kád és kád közt van különbség, de a Marmorin tökélyre fejlesztette a kényelem és az elegancia kettősét.

Tovább

Furcsa? Érdekes? Nem! Ő egy győztes.

Tovább

A Marmorin mosogatók egyik kiegészítője a praktikus csepegtető, melyet külön rendelve lehet megvásárolni a mosogatók néhány típusához. A tökéletes illeszkedés garantált, hiszen kifejezetten az adott mosogató formájához tervezték.A csepegtető rozsdamentes alapanyagú, így biztosak lehetünk abban, hogy hosszú távon segítségünkre lesznek a mindennapi teendőinknél a konyhában.

Tovább


Vissza a tetejére