Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Miért szeretjük annyira az öntöttmárvány ZEGE mosdókat?

Tartós, szennyeződéseknek ellenálló, időtálló, praktikus és szép – mindannyian ilyen mosdóról illetve kádról álmodunk. A Marmorin gyönyörű és az évek során egyre tökéletesebbé vált, dizájndíjas termékei, és a méltán népszerű és praktikus ZEGE Pulz mosdói hosszú éveken át, bármely enteriőrben megállják a helyüket…

Köszönhető ez a közel 30 esztendős múltnak: ekkor alapították meg ugyanis első gyárukat, s ez idő alatt eltelt évtizedekben a számos fejlesztés, és a komoly gyártási tapasztalat, és az ez idő alatt több egyedi, általuk kifejlesztett gyártástechnológia és anyagösszetétel eredménye az az exkluzív minőség és rendkívüli ellenállóság, melyek termékeiket jellemzik.

Nézzük meg röviden: miért érdemes a ZEGE mosdókat, kádakat, zuhanytálcákat választani otthonainkba?

Legyen az konyha vagy a fürdőszoba – a Marmorin és a ZEGE termékekkel csakis jól járhatunk, hiszen amellett, hogy neves dizájnereket kértek fel a megtervezésükre, és igazán szemet gyönyörködtető valamennyi modell, ezek a termékek ugyanakkor tartósak, rendkívül ellenállnak a szennyeződésekkel szemben. Ezt a szennyeződések lerakódását megakadályozó, speciális, ellenálló felületnek köszönhetik, mely egy sajátos gyártási technológián alapul: a légbuborékokat a gyártás során teljesen kiszorítják, így a felület légmentes, extrán erős ellenálló, és sima felületű lesz. Ez pedig egy időtálló, a mindennapok során kiváló használati értékkel bíró terméket eredményez.

Fényes legyen, vagy inkább matt?

Igen, ezekkel a termékekkel akár még ezt is mi dönthetjük el, ízlésünk, a fürdőszoba hangulata, stílusvilága szerint. Köszönhető ez a speciális öntöttmárvány anyagnak, mely többek között azt is lehetővé teszi, hogy a mosdó illetve a kád felülete extra fényes, vagy éppen divatosan matt lehessen, ahogyan azt is, hogy pultra ültethető, pultba süllyesztett, vagy extra elegáns álló mosdó kialakítással rendelkezzen…

Felhasználóbarát termékek a mindennapokban is

A korszakalkotósan tökéletessé vált öntöttmárvány termékek lágy vonalvezetése és funkcionalitása mindenkit magával ragad, kényelmes, könnyed, örömteli használatuk pedig könnyű beszerelhetőségükből, illetve a már említett, légmentes technológiának köszönhető ultra higiénikus használatból, és az időtálló, de vastag bevonatból (Durocoat) ered…

Egyedi formák és sajátos méretek

Rendkívül széles formai, dizájnbeli választékkal találkozhatunk a Marmorin és a ZEGE termékcsaládoknál, így bármilyen stílusú, hangulatvilágban megálmodott fürdőszoba illetve konyha enteriőrbe könnyedén megleljük az ideális társat.

Ám ami még ennél is nagyobb plusz pont a javukra, az az akár egyedileg is méretre vágatható ZEGE PULZ mosdók, melyek nem csupán megszólítják tetszetős külsejükkel az egyszerű szépség kedvelőit, hanem akár egészen tágas rakodófelülettel rendelkeznek, és egyedi fürdőszobabútorunkhoz, asztalossal készítettet vagy épített mosdópultunk tökéletes társa, kiegészítője lehet, a bútorral igazán szép, kellemes, harmonikus egységet alkotva. Vagyis, ha nem talált akkora mosdót készen, mint amekkora fürdőszobaszekrényt készíttetett, akkor méretre vágható ZEGE kínálja majd a tökéletes alternatívát…

Ergonomikus és kényelmes kialakítás

A PULZ mosdók vízszintes vonalvezetésükkel követik a legújabb trendeket. Keskeny kialakításúak, így könnyedén a falhoz simulnak, ezzel is tágasabb teret hagyva nekünk a fürdőszoba élettérben – hogy a mosakodás, a fogmosás még kényelmesebb, könnyedebb lehessen, karjainknak még több legyen a szabad mozgástere. Ezáltal a ZEGE mosdók igazán népszerűek, közkedveltek, pláne, hogy mind az íves mind pedig a szögletes formák szerelmesei megtalálják közöttük aktuális kedvenceiket.

 

Szívesen felfedezné Ön is? Tekintse meg élőben, vagy rendje meg méret és egyedi igény szerint bemutatótermünkben, az elegáns IBDesign stúdióban, Zuglóban!

Tartalomhoz tartozó címkék: magazin

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika