Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Szerelmednek káddal üzenhetsz

A legtöbb nő romantikusnak talál egy kényeztető fürdőzést egy impozáns kádban, illatos olajokkal, gyertyafénnyel, rózsaszirmokkal, vörösborral. Valentin napra a Marmorinnal most egy kád nevére hivatkozva küldhetsz szerelmes üzenetet, utalva a romantikus fürdőzésre. Ki tudja, hátha egy meghívást kapsz vissza! Próbáld ki! Ha idén nem akarsz lemaradni a Valentin napról, de nem is akarod túlspilázni, ha már épp időszerű egy vallomás, ha nem akarsz elfáradt klisékbe süppedni kedvesed előtt, vagy ha jópofán akarod kifejezni érzelmeidet, akkor üzenj szerelmednek egy álom kád nevével egyértelműen, vagy sokat sejtetően...

Ezen a Marmorin oldalon látható kádak felett ma különböző szívek jelennek meg. Ha az egeret rátolod a szívre, megjelenik egy-egy rövid üzenet. A párok (vagy jelöltek) így romantikus üzeneteket küldhetnek egymásnak annak a kádnak a nevével, amelyiknek vállalják az üzenetét. Egyszerűen csak el kell küldeni kedvesednek a https://www.marmorin.hu/furdoszoba_53/kad_56 hivatkozást és mellé annak a kádnak a nevét, amelyik az üzenet, vagy a kád miatt megtetszett.

Sokféle üzenet közül választhatsz az extravagánstól az egyszerűig. Remélhetőleg, ha a FAMA kád nevét küldöd a párodnak, akkor a balos MISA kád nevét küldi vissza! Nem tartom kizártnak, hogy sokaknak egy közös fürdőzés is eszükbe jut. Tegyél egy próbát!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika