Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

blog - minden ami fürdőszoba és konyha

Készüljünk már most a tavaszi fürdőszoba felújításra!

Tovább

Egyedi vonalak, kreatív tervezés, teljes relax élmény! Ezt adják fürdőszobai termékeink!

Tovább

4. alkalommal kerül kiírásra a Style & Draw enteriőr tervezési pályázat, amelynek keretein belül egy kisszékelyi otthon belső terét kell megálmodniuk a jelentkezőknek.

Tovább

Idén is megrendezésre kerül az ISH kiállítás. De mi is ez pontosan?

Tovább

Szeretnénk néhány mondatban és képben bemutatni nektek, hogy milyen volt az idei CONSTRUMA - OTTHONDesign kiállítás.

Először is, szeretnénk megköszönni, hogy közületek is sokan kilátogattak a standunkra, és volt alkalmunk pár szót beszélni.

Tovább

A lengyel Marmorin cég abból él, hogy - egyébként neves - formatervezőinek szabadjára ereszti a fantáziáját. Ezt fogalmazza meg az elsőre hivalkodó kijelentés, ami a cég hitvallása is lehetne és valójában szerény.

Tovább

Marmorin Selia kád, ovális formájával varázsol el bennünket. Most már élőben is megtudjátok tekinti, budapesti mintatermünkben!

Tovább

Élmény a fürdőszobában!

Tovább

Jártál már a Construma kiállításon? Ha még nem, idén mindenképpen el kell látogatnod!

Tovább

A legtöbb nő romantikusnak talál egy kényeztető fürdőzést egy impozáns kádban, illatos olajokkal, gyertyafénnyel, rózsaszirmokkal, vörösborral. Valentin napra a Marmorinnal most egy kád nevére hivatkozva küldhetsz szerelmes üzenetet, utalva a romantikus fürdőzésre. Ki tudja, hátha egy meghívást kapsz vissza! Próbáld ki! Ha idén nem akarsz lemaradni a Valentin napról, de nem is akarod túlspilázni, ha már épp időszerű egy vallomás, ha nem akarsz elfáradt klisékbe süppedni kedvesed előtt, vagy ha jópofán akarod kifejezni érzelmeidet, akkor üzenj szerelmednek egy álom kád nevével egyértelműen, vagy sokat sejtetően...

Tovább

Gondoltátok volna, hogy a Marmorinnál közel 150 féle mosogató, és 200 féle mosdó közül tudtok válogatni?  ;)

Tovább

Marmorin Tinette - Kagylóhéj formájával, akárcsak mintha az Óceánból emelték volna ki, s tették be fürdőszobánkba, már csak egy igazgyöngy hiányzik belőle...  :)

Tovább


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika