Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

GYIK

Egyedi minden olyan lakberendezési tárgy, amelyek valamennyi szempontból egy előre eltervezett, meghatározott helyre szánva, méretre vannak igazítva. A Marmorin méretre vágható mosdókollekciója éppen ennek az egyediségnek hívatott eleget tenni. De miért is érdemes saját magunk által választott és meghatározott mosdót választani? Íme, 5 indok.

Tovább

A Marmorin mosdók és kádak általános, üzletekben elérhető krém és folyékony állagú tisztító-ápolószerrel kezelhetőek. Pl.: Domestos, Vízkőoldó. Kerülni kell azonban a szemcsés súrolószereket, illetve a különböző, durva felületű szivacsokat, törlőkendőket.Célszerű a puha felületű szivacs, törlőkendő használata.

Tovább

Nem, a 8 db akciós Marmorin mosogató csak az alapszínek közül 4-ben választható. Az összes többi mosogató viszont választható 12 színben!

Tovább

Nem, vannak olyan mosdók és mosogatók melyek nagyfokú dizájntulajdonsága nem teszik lehetővé a túlfolyó elhelyezését, plusz rontaná az adott termék dizájnértékét. 

Tovább

Egyrészt azért, mert minden tekintetet magára vonz, másrészt...

Tovább

A Marmorin több évtizedes jelenléte a piacon kellő tapasztalattal látta el a készítőket: létrehoztak egy korszerű, magas minőségű alapanyagot, amely kiválóan idomul napjaink felhasználóinak igényeihez.

Tovább

Nemrég betért hozzánk egy lakásukat felújítani kívánó házaspár. Mosogatóinkat nézegették, mire arról érdeklődtek, hogy pontosan mire is való a mosogatókon található két lyuk. 

Tovább

Igen, kérésének megfelelően lehetőség van erre. Ezt minden esetben legkésőbb a rendeléskor kell jelezni munkatársainknak.

Tovább

A kiválasztott Marmorin mosdó műszaki adatlapján találjuk a választ, illetve viszonteladóink munkatársai és mintatermünk is készséggel áll rendelkezésére ilyen kérdések megválaszolásában.

Tovább

Építkezéskor, felújításkor megannyi kérdőjel tornyosul fejünk fölé, amelyekre olykor rossz helyen kopogtatunk megoldásért. Az eladók, értékesítők, weboldalak, ismertetők és katalógusok feladata az, hogy a felhasználók számára teljeskörű ismereteket adjanak. A mosdók, mosogatók, kádak mind olyan termékek, amelyek miatt igenis megéri hezitálni, kérdezősködni, ismereteket szerezni, majd helyesen választani. Mindezt annak érdekében, hogy konyhánk és fürdőszobánk egyaránt megkapja a luxus törődést!

Tovább

Igen, a Marmorin egyik leggyönyörűbb fürdőszobai terméke, az Alice kád egy kis „szoknyával” rendelkezik, tehát üreges – ez biztosítja a szifon helyét. Az Alice kád műszaki adatlapján mindez illusztrálva megtalálható.

Tovább

Nem, csaptelep kínálatunk a Marmorin mosogatók alapszíneinek 4 változatában érhető el.

Tovább


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika