Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

marmorin identitás

Már három generáció óta a család génjeibe ivódott a design, eziránti vonzódásunkat örökítjük tovább a családi vállalkozáson keresztül. Folyamatosan követjük a trendeket, de nemcsak megfigyelők vagyunk.

Identitásunk már önmagában is egy küldetés- küldetése valami olyan létrehozásának, amely évtizedes használatot követően sem hagy cserben, nem okoz csalódást. A legújabb technológiai vívmányok alkalmazásával teremtjük meg a trendek élvonalát, amely a szenvedélyünk. Meghódítjuk a nemzetközi piacokat, fejlesztjük a kínálat és szerkezeti teret, hangsúlyt helyezünk a kutatásra, termelési módszerünk folyamatosan igazodik az ügyfelek igényeihez. Ötvözzük az erőt, a finesszt, a technológiát és az emberi tudást. Ez a mi receptünk a tökéletes eredményre. A design fontosságába vetett hitünkre alapozódott hozzáállásunk, ami abban áll, hogy ez mindenki életminőségére hatással van, függetlenül az életszükségleteiktől. Ez a nagyszabású terv kötelez is, felfogásunk kihat termékeinkre is, ami által érzékeljük magunkat is.

Jelenlegi termékkínálatunkban szerepel: 900 mosdótál model, 270 konyhai mosogató, 50 zuhanyzótáca és 30 fürdőkádmodell. Évente 200 egészségügyi tartozék készül el műhelyeinkben, amelyek vásárlóinkat várják a 100 bemutatóterem egyikében Lengyelországban, és gyorsan fejlődik az eladási hálózatunk is világszerte. Minden igényt próbálunk kielégíteni, és célunk az ügyfeleinkhez történő 100%-os igazodás.

Filozófiánk, hogy szép, felhasználóbarát, esztétikus tárgyakat készítsünk, és a design fontosságába vetett hitünk miatt alapítottuk meg a Marmorin studiót. A legjobb lengyel készítőkkel együtt nem szokványos, univerzális termékeketkészítünk, és ez különbőztet meg minket a piaci versenytársainktól. Egy ambíciózus project megköveteli a sajátok környezetet és kontextust, ezért kiállítások, design rendezvényeken történő részvételek, és művészeti installációk által ismertetjük meg magunkat a közönséggel.


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika