Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

történet

Még egy ilyen hétköznapi dolog, mint egy mosogató is hatalmas kincset rejt magában. A kincs egyenlő a tudással, szakértelemmel és a vásárlóink meghallgatásának képességével.

A Marmorin 1985-ben alakult meg. Néhány évet arra szenteltünk, hogy munkafelületeket készítsünk műmárványból, így el tudtuk indítani a mosdók kísérleti gyártását. Először a mosdók, majd a mosogatók és a zuhanytálcák váltak termékeinké, melyek megfelelnek a legmagasabb előírásoknak és a többségben Nyugat-Európai vásárlóink elvárásainak; a '80-as és '90-es években termékeink többségét a nyugati piacokon értékesítettük.

Kínálatunkat kiterjesztettük a solid surface felületekre is, amelyek mosdók és zuhanytálcák gyártására használtunk. Ezeket a termékeket, méltányolták Európában és az Egyesült Államokban is az egyedülálló tulajdonságaik miatt, mint a rugalmasság, a formatervezés pontossága, a szín és az egyedi megjelenés. Ugyanakkor képes meggyőzni és elcsábítani különböző vásárlókat.

 

1988-ban mosogatónk elnyerte a Budma medált. Ez a tekintélyes díj új piacokat és rendeléseket szerzett nekünk. Hogy kielégítsük az igényeket a Marmorin egy új terjedelmes gyárat létesített Wschowában. Szükségessé vált az ISO 9001 szabvány bevezetése. A környezetvédelmet szem előtt tartva bevezettük az ISO 14001 környezetvédelmi szabványt. A személyi képzettség és modern technológia ismeretek lehetővé tették az újító formatervezés és a kitűnő, megbízható termékek gyors bevezetését. Úgy gondoljuk, ez az alapvető előnyünk.

A világ fokozott tempót diktál. Ami tegnap új volt, az mára általánossá válik, ezért gyorsabban kell fejlődnünk.

 

Furcsán hangzik de úgy tűnik, hogy a kemény munka szeretetének mélyen a nagy lengyel ősök génjeiből kell erednie. Ez egy csoda, ami ellen semmit sem tehetünk? Ez inkább áldás, mint bármi. Mi magas minőségű termékeket gyártunk. Korán kelünk, sokáig fennmaradunk, finomítani és fejleszteni. Nagyítóval tökéletesítjük a részleteket. Hogy úgy mondjam minden követ megmozgatunk. Ezek vagyunk mi.

Egy negyed évszázad alatt, mi, az emberek a Marmorinnál olyan szemléletmódot tettünk magunkévá, amely a családon, a törődésen és a kitartáson nyugszik.

Vajon ez a lengyel büszkeség volt az oka, hogy a nyugat-európai piac igénybe vette az iparunkat? Bárhogyis volt, a mi sikerünk oka, hogy még a nagy igényeket támasztó Olasz és Német piac követelményeinek is megfeleltünk.

Egy kis lengyel cég vagyunk, aki elérte legmagasabb, a legtávolibb és legnagyobb működési területeket. Egy kiforrott üzlet vagyunk. A vásárokon, kiállításokon és bemutatókon stb, szembe néztünk a kihívásokkal, és tanultunk. A piacon nem az üzlet hozza a döntéseket, hanem a vásárló. És mi tudjuk, hogy ez mindig így van.

Tehát akármilyenek is a vásárló elképzelései, álmai, és bármilyen formatervezést, időtállóságot, minőséget, egyedülállóságot vagy használhatóságot és divatot keres, mi azt nyújtjuk neki. (És természetesen adunk a szomszéd véleményére is).


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika