Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Magazin, ötletek - fürdőszobába, konyhába

Átgondolt formavilág, magas technológiai minőség, és gyors, könnyű beszerezhetőség – ez a legújabb innovációnk, jelenleg az egyetlen hazai gyártású, 12 terméket számláló ZEGE öntöttmárvány mosdócsalád, melyre igen büszkék vagyunk – meséli Varga Erika, az IBD Magyarország Kft, az Innovatív Beltér Design hazai képviselője.  

Tovább

Lakberendezők, belsőépítészek - de kiskereskedők számára is rendkívül lényeges dolog a forma és a méret - hiszen ebből indul ki minden, ez határozza meg majd a végső elrendezést - ami miatt a vásárló mellettünk fog dönteni. Mit ajánlhatunk egy kis terű fürdőszobába, miként hasznosítsuk leginkább a rendelkezésünkre álló teret, illetve mivel tegyünk exkluzívvá egy szép, tágas enteriőrt? A Marmorin ezekre a kérdésekre is tudja a választ…

Tovább

A technika egyre rohamosabb fejlődésének köszönhetően talán még fontosabb, hogy az innovációk életünk részévé váljanak időről időre. Nem csak a trendek követése miatt – hanem leginkább azért, mert jelentősen megkönnyíthetik életünket, mindennapjainkat…


Varga Erikát, az Innovatív Beltér Design ügyvezetőjét faggattuk ki a már oly sokat hallott öntöttmárvány mosdók anyagának legfőbb tulajdonságairól. Mit kell tudnunk az öntöttmárványról, mint anyagról: mióta létezik, hogyan, miként gyártják ezt az innovatív, ám már évek óta bevált és népszerű szaniter alapanyagot?

Tovább

A hagyományos kád egyszerű, a térben álló kád szokatlan és sokan ódzkodnak tőle. Mik az idegenkedés okai? Az előző részben a beállítottságunkról volt szó, most nézzük, hová fér el!

Tovább

A hagyományos kád egyszerű, a térben álló kád szokatlan és sokan ódzkodnak tőle. Mik az idegenkedés okai?

Tovább

Ez nem dilemma, csupán egy feladvány. Azért érdemes vele többet foglalkozni, mert a fürdőszoba szépen feldobható vele arra a 15-45 évre, amíg teljes egészében felújítjuk.

Tovább

Öntött márvány mosdókat nemrég kezdtünk használni a fürdőszobáinkban. A porcelánnál jóval több fantáziának ad teret az új szuperanyag.

Tovább

Mostanában jó bulikat csapunk, sok a vendég. Ilyenkor a sütőbe jó sok finom sütnivaló kerül. Ezután csak beállítom az időzítőt és máris bonthatom a vendégekkel az első sört. A mosogatásra ilyenkor még nem is merek gondolni. Még mosogatógépes mosás előtt is illene beáztatni, de ha nincs mosogatógép, akkor sikálni kell a zsírt. Semmi baj, de ha eszembe jut, ahogy a kis mosogatótálca felett lucskosra fröcskölöm a konyhát és a ruhámat tepsimosogatás közben, brrr...

Tovább

A Marmorin fürdőszobai kollekciója számos szemet gyönyörködtető alkotással ajándékoz meg minket. De ami a legjobb az egészben, hogy ezek a darabok családot is alapítottak! A továbbiakban néhány Marmorin fürdőszobai termékcsaládot ismerhetünk meg közelebbről.

Tovább

A Marmorin ismét alkotott. Évről évre újabb és újabb termékekkel áll a nagyközönség elé a méltán híres lengyel származású kád-, mosdó-, zuhanytálca- és mosogatógyártó. Az egyre inkább bővülő termékkínálatnak, a rendkívül időtálló öntött márvány alapanyagú fürdőszobai, valamint a gránit alapanyagú konyhai termékeknek, a magas fokú esztétikai termék tulajdonságnak köszönhetően...

Tovább

Hamarosan elérkezik Valentin nap, a szerelem és a szeretet ünnepe. Ha minden igaz, ezen a napon kerül eladásra a legtöbb virág és csokoládé, hiszen ezek említhetőek a legnépszerűbb ajándékok között. A Valentin napot Ön is kedvesével tölti és megünneplik szerelmüket? Szeretné, ha Önnek az év minden napja Valentin nap lenne? Varázsolja fürdőszobáját „Valentinossá”! Tartson Velem és bemutatok Önnek néhány egyedi „Valentinos” fürdőszobai megoldást!

Tovább

„Kiválasztottam egy mosdót, de a gyártó termékkínálatában nem találtam színben, anyagban, stílusban megegyező kádat vagy zuhanytálcát hozzá.” Ez egy általános probléma, Ön is járt már így vagy hasonlóképp? A neves lengyel származású Marmorin mindenre gondol, ennek köszönhetően elfelejtheti az imént említett problémát (is). A Marmorin termékpaletta számos termékcsaládot sorakoztat fel a vevői igények legmagasabb kiszolgálása érdekében. Kíváncsisága egyre inkább fokozódik? Tartson velem és bemutatok Önnek három Marmorin termékcsaládot. Teremtsen Ön is összhangot fürdőszobájában!

Tovább


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika