Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

laboratórium

Minőségfelelős menedzsmentként cégünk laboratóriuma rendelkezik a TÜV Rheinland Polska Bizonyítvánnyal, Az első egyeztetések már az elgondolás kidolgozásának legelején megtörténnek, labor konzultációs lehetőséget biztosít az ásványi anyagok ellenőrzésekor és a megfelelő alapanyagok megtalálása során, miközben segédkezik az optimális termelési technológia kiválasztásában. Fizikai- kémiai- mechanikai  teszteket folytat le a hőmérsékleti jellemezésükre és elemzéseket készít, betartva azon normákat, melyeket az Európai Unió irányelvei tartalmaznak.

A Marmorin megrendelésére a német LGA intézet elkészítette a mosogatók anyagáról szóló részletes vizsgálatát. A tudósok szemügyre vették az anyag tulajdonságait a tisztíthatóság valamint a mikroorgazmusokkal szembeni ellenállását tekintve A laboratóriumi tesztek bebizonyították, hogy a Marmorin mosogató darabjai teljesen megérdemlik az "ultra higiénikus" címet, miközben nem szükségesek erős vegyszerek a tisztításhoz.

Korábban, egy hasonló tanúsítványt kaptak a konyhai mosogatóink is.

        

 

 


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika