Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

projekt osztály

Az ajánlat elsősorban magánberuházásoknak, befektetőknek, építészmérnököknek és olyan középületek tervezőinek készült mint például hotelek, éttermek, vállalatok székhelyei.

A vállalat nagy előnye, hogy, lehetőség van kis és rövid lejáratú kliens általi termelésre, illetve a termék személyreszabásárára is. Ezen együttműködés során a Marmorin a már meglávő ügyfelek és tervezői projektekre alapozva válallja az egyedi megvalósítást. A Marmorin Design Studio a módosítás lehetőségétt is felajánlja a portfolio tekintetében, hogy a sajátos beruházások sztenderdjéhez illeszkedjen. Továbbá az egészségügyi szektoron kívüli termékek megvalósítására is nyitottak vagyunk. Az általános katalógus-kínálatunk igen fejlett és széles választékát tartalmazza kész termékeinknek: mosdótálak, fürdőkádak, zuhanyzótálcák, konyhai mosogatókagylók, ami találkoznak a belsőépítész egyéni igényeivel is. Jó példa erre a szabályozott mosdótál és teljes választéka a termékeknek: szimpla vagy dupla verziókban, pul- modellek, mint függő- funkcionális és ergonomikus kombinációjaa pult és tálnak együttvéve. Eltérő hosszúságra is rendelhető, hogy a bútor hosszához tökéletesen illeszkedjen. Fejlett technológia és korszerű anyagok támogatják a kifinomult tervet, ötletet. Az állandóan fejlődő gyártási módszer hatalmas formai lehetőségek megteremtését teszi lehetővé. A színek mellett a használat és a termék személyreszabhatóságának magas kényelmi szintjét is biztosítja.


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika