Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

társadalmi felelőségvállalás

A Marmorin cég a társadalmi felelősségvállalás irányelvét követi az üzleti életben is. Emberi erőforrásra, a helyi és egyéb ökológiai tevékenységek során létrejövő kapcsolatokra  való figyelem fordítással egy újszerű, érdekes és társadalmilag is eredményekkel járó elköteleződés jön létre.

TÜNDÉRMESE SZERELVÉNY - mozgó kórházi könyvtár

Egy, a “Serdecznik” alapítvánnyal karöltve létrehozott jótékonysági kezdeményezés.  A “Tündérmese-szerelvény” nevezetű project célja a kórházakban zajló könyvterápia fejlesztése és támogatása, miáltal a speciálisan felszerelt mozgó szerelvény minden gyermek ágyát eléri. Az alapítvány és Marmorin Design Studio általi együttműködésben létrejött project  hasznos  és felemelő is egyben, ráadásul a könyvek és történetecskék mellett elegendő hely jut a “csodasarokra’ is.

PEP PROGRAM - tanulókkal való együttműködés

Szorosan együttműködve a  poznani Művészeti Egyetemmel. Az Oktatási- Program keretein belül cégünk ismét szerepet vállalt a projektben. A kezdeményezés célja a tanulók felkészítése alternatív oktatási módszerek által az ügyfelekkel való közös munkára, mind termelői, mind ipari szinten egyaránt. A Hogyan- kérdésben a Marmorin saját tapasztalatai és tudása révén segít. Cserébe felbecsülhetetlen új megközelítéseket és energiát kapunk.

EGÉSZSÉG A FÜRDÉSBEN - Higiénia 1850-1950- múzeumi kiállítás

A kiállításra 2013 május és júniusa között került sor a Leszno Helyi Múzeum Művészeti galériájában. A legtöbb kiállított darab a krakkói illetőségű Ewa és Andrej Wozniak tulajdonát képezték. Mindez kiegészült Janusz Skrzypczaktól bérelt tárgyakkal is, aki a Leszno Helyi Múzeum gyűjteményének és tárgyainak gyűjtője. A kiállítás visszavitt minket az időben és megismertette,hogy őseink miként végezték mindennapos mosdási szokásaikat. Marmorin egy kortárs fürdőszobai felszereléssel járult hozzás mindehhez.


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika