Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

marmorin díjak, elismerések

Top Design Díj - 2011 - egy tekintélyes kitüntetés, amelyet a design területén kimagasló specialisták adományoznak, egy olyan terméknek amely megfelel a nemzetközi szabványoknak, a modern ipari formatervezés, innovativitás, és minőség szempontjából. 

 

Tovább

Top Design Díj - 2010 - egy tekintélyes kitüntetés, amelyet a design területén kimagasló specialisták adományoznak, egy olyan terméknek amely megfelel a nemzetközi szabványoknak, a modern ipari formatervezés, innovativitás, és minőség szempontjából. 

Tovább

Red Dot Design Díj - 2011 - az egyik legnagyobb és legismertebb tervezési verseny a világon. A termékeket a nemzetközi szakértőkből álló zsűri  részletes elemzésnek veti alá. 

Tovább

Újabb díjat nyert a MARMORIN. Ez alkalommal a „MUST HAVE” versenyen, melynek célja, hogy támogassa a legérdekesebb projekteket.

 

Tovább

A média és a design iparág jeles képviselőit magába foglaló testület a díjazta a Wega és Jena kádunkat és zuhanytálcánkat a lodzi design fesztiválon megrendezett versenyen. 

Tovább

A MARMORIN különleges, egyedi tervezésű méretre vágható mosdói 2015-ben egy neves díjjal gazdagodhattak az Ipari Design Intézet által szervezett versenyen, amit a legjobb dizájnú termék és szolgáltatás díjazására szerveztek.

Tovább

MOWOStudio tervezte “Liva” mosdótál és fürdőkád a Good Choice versenyen döntős. 

Tovább

Anna Gwizdek által tervezett “UNI” mosdótál a legmagasab kitüntetést érte el. A Művészeti Egyetem és Oktatásügyi- Project program közös munkája hozta létre ezt az elképesztő format. 

Tovább

Good Design - 2011 - a versenyt az Iipari Design Intézet szervezte mely az egyetlen a tervezési rendszer alapjáért felelős tudományos testülettel rendelkező lengyel intézmény. 

Tovább

Egy újabb Marmorin elismerés! A versenyt az Ipari Design Intézet szervezte mely az egyetlen a tervezési rendszer alapjáért felelős tudományos testülettel rendelkező lengyel intézmény. 

Tovább

A versenyt a Publikator Könyvkiadó szervezte, melynek célja hogy kiválassza azokat az alkotóelemeiben legérdekesebb fürdőszobai termékeket, amelyek elérhetőek a lengyel piacon. 

 

Tovább


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika