Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

tervezők - akik a Marmorint megálmondják

Piotr Welniak (született 1972-ben) Diplomáját a Belső- és Ipartervező Szakon szerezte, valamint Szobrász Szakon a Poznan-i Egyetemen Tervező és dekorátor. Bútorokat, térbeli formákat tervez, valamint belsőépítész terveket is készít. 

Tovább

Monika Elikowska-Opala (született 1983) Wojciecz Opala (született 1980) Diplomáját a Ipartervező szakon szerezte Poznanben, Építészeti és Tervező karon, és a diplomáját bútortervezésből szerezte. 

Tovább

A gdanski Műszaki Egyetem Várostervezés és Építészet szakán végzett, belsőépítészet és ipari formatervezésen, és orvosi enteriőr tervezetekre specializálódott stúdióját vezeti Moka néven. 

Tovább

Michal Korsun (született 1971) Tanulmányait Ipartervező szakon szerezte Warsawban a Művészeti Egyetemen. Ipari tervező, plakátok alkotója, illusztrátor és 2008 óta a KorsunDesing márkát. A Marmorinnál 2010 óta tervező. Ő tervezte a Kore, Wave, és a Waver mosdót. 

 

Tovább

A poznani Művészeti Egyetem Tervezés és Építészet szakán végzett kitűntetéssel, és 2011- ben felterjesztésre került PhD fokozatra tervezés- tudományban. A poznani Művészeti Egyetem Tervezés és Építészet szakán óraadó és együttműködő tervező számos céggel, úgymint a Marmorinnal 2011 óta. 

Tovább

Marcin Jendrzak (született 1970) diplomáját Ipartervező Szakon szerezte a Poznan-i Művészeti Egyetemen. Tervező és dekorátorként dolgozik 1999 óta. Saját tervező stúdiót működtet, mint Jedzrak Design. 

Tovább

A poznani Művészeti Egyetem Ipari Tervezés szakán végzett. Termék- és bútortervezésre specializálódott,de ő maga szervez művészeti esteket és fest is. Alkotói tehetségét használva művészeti teret teremt maga és környezete számára. 

Tovább

Anita Chudecka (született 1972) Az Építészeti és Városi Tervezés Egyetemen diplomázott Poznanben, posztgraduális tanulmányait a Bölcsészettudományi és Újságíró Főiskolán fejezte be, diplomácia és tárgyalások szakon.  

Tovább


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika