Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

fenntarthatóság

A Marmorin Design Studio kreativitása és tapasztalata által támogatott elgondolásunk nem csak népszerű szóvá teszi a “design-t”, hanem a teljes életciklust figyelembe veszi, annak befejeződését is beleértve. Teljesen biztosak vagyunk abban, hogyha nem vennénk figyelembe a környezetre gyakorolt káros hatásokat, akkor a még legjobban megtervezett termékek sem lehetnének sikeresek. Nem feledhetjük, hogy ökológiai krízis időszakát éljük, így tehát már a tervezés szakaszainál is fontos minimalizálni a környezetre gyakorolt káros hatást. Átgondolt tervezés lehetővé teszi olyan termékek megalkotását, amelyek elősegítik a harmonikusabb kapcsolatot a természettel, így ez még figyelmesebbé tesz minket. Tevékenységeink három pilléren nyugszanak: 

A FOLYAMAT KEZDETE ÉS VÉGE EGYARÁNT FONTOS SZÁMUNKRA

Minden egyes termék, legyen az akár a legtökéleteseben megtervezett is, egy napon használaton kívülre, majd lecserélésre kerül, és nem lehet figyelmen kívül hagyni ezt az egyszerű, mégis jelentős következményt. A kezdeményező program “Térjen vissza az újrahasznosításhoz” a mi válaszunk a növekvő ökológiai gondokra. Ugyanakkor manapság, csak néhány gyártó figyel termékeikre azok sorsára, miután használaton kívül kerülnek. Büszkék vagyunk arra, hogy mi egyike vagyunk ezeknek. Termékeink biztonságos felhasználást garantálnak. Mindenféle díj, költség nélkül begyűjtjük ügyfeleinktől a használaton kívüli termékeket.

Köszönhetően a felhasznált alapanyagaink kivételes tartósságának, meghosszabbítjuk, vagy méginkább “második életet” adunk majdnem minden termékünknek. A “Kreatív Fenntarthatóság” erről szól: a “Térjen vissza az újrafelhasználáshoz” elnevezésű program keretein belül, minden, az ügyfelektől begyűjtött termék, és egyéb gyártási hulladékok új, elképesztően és tökéletesen működő tárggyá lesznek átalakítva. Ilyen módon hosszú évekre ismét használhatóvá válnak, költséges környezethasználó folyamatok szükségessége nélkül.

FORGÁS

szabadban használható szobor

FORGÁS 2

szabadban használható szobor

HOSSZÚ PAD

moduláris ülők és asztalok rendszere

Napi lebontásban nézve, egy fő alapvető higiéniai tevékenységére jutó átlagos napi vízfogyasztás több tíz liternyi, olykor akár több száz liternyi is lehet. A környezetbarát mosdócsapok csökkentett vízfolyása a nem szabványos, nem rendeltetésszerű használata okán nem töltik be szerepüket. Válaszunk erre olyan termékek kínálata, amelyek a nem környezetbarát vízfelhasználat következményeire emlékeztetnek. Figyelmeztető feliratok a mosdókagyló, fürdőkád vagy zuhanyzótálca felületén megkönnyítik a környezetbarát viselkedést a mindennapi tevékenységek során.

 


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika