Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

Hírek, újdonságok

Idén is megrendezésre kerül az ISH kiállítás. De mi is ez pontosan?

Tovább

Szeretnénk néhány mondatban és képben bemutatni nektek, hogy milyen volt az idei CONSTRUMA - OTTHONDesign kiállítás.

Először is, szeretnénk megköszönni, hogy közületek is sokan kilátogattak a standunkra, és volt alkalmunk pár szót beszélni.

Tovább

Mivel várunk a 2018-as Construman?

Tovább

2017 december 8-án került megrendezésre Varsóban a V Forum, hol újabb díjat nyert a MARMORIN, mégpedig a  DUO termékcsaládjával.

Tovább

Egy sikeres, hosszú távon gondolkodó gyártó évről évre követi a trendeket, figyeli a piac változásait – és ennek megfelelően mindig előrukkol valami újdonsággal. Ez lehet egy innovatív anyag, de lehetnek egyedi formák, személyre szabható megoldások, vagy akár komplett rendszerek. Vajon a Marmorin háza táján milyen új szépségekkel találkozhattunk az elmúlt évek során, illetve mik most a legújabb termékek a piacon? 

Tovább

A Construma kiállítás maradandó élmény előtte, közben és utána is. Sajnos a személyes jelenlétet az élménybeszámoló nem helyettesíti, de emlékezni azért mindig kellemes.

Tovább

A felüdülés-orientált kialakítást szem előtt tartva, egyre több újdonságot építünk fürdőszobáinkba. A G pavilon 203/a standján bemutatjuk, hogyan szolgáljuk a felüdülés igényét szanitereinkkel

Tovább

Az ISH Marmorin standja különleges világba vezet. A formák elvarázsolnak, és mindenki egy külön fürdőszoba-tündérországban érehezeti magát. A tündérmesék valóságáról mindenki győződjön meg a néhány helyszíni fotóról.

Tovább

Nemzeti ünnepünk előtt egy nappal vette kezdetét az ISH, a világ legnagyobb fürdőszobai, építkezési, légkondícionáló, fűtési, újrahasznosítható, és megújuló energiák kiállítása. Aki ellátogat, mindenképp érdemes megnéznie a Marmorin standját is!

ISH Frankfurt 2017.03.14-18

Tovább

A Marmorin korábban Rontti családnak nevezte akciós mosogatóit. A kollekció zavarosnak tűnhetett az elnevezés miatt, mert külön márkának tűnt. Most azonban mindent tisztázunk és bejelentünk egy apró újdonságot is. Két partnerünk a Konyhakiállításon is szerepel Marmorin termékekkel.

Tovább

A Marmorin Alice mosdó nagyon szép magában is, de egy hozzá illően berendezett belső térben sokkal jobban kiadja kecses formáit. A szolnoki Feminálison az Eurokerámia Kft. mutatta be standján a Marmorin Alice mosdó álló változatát.

Tovább

Az idei, 2016-os Lakberendezők Országos Szövetsége által megrendezett Szakmai konferencián is megjelentünk Marmorin, Egger, Haro, Elesgo, Aqua-Step termékeinkkel, így egyetlen érdeklődő szempár sem maradt fürdőszobai-, konyhai felszerelés, és melegburkolatok nélkül.

Tovább


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika