Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

IBDesign mintaterem

 

Otthona kialakítása, felújítása során rengetek kérdése és problémája merülhet fel. Abban tudunk segíteni, hogy a felmerültekre választ adunk annak érdekében, hogy valóban olyan életteret tudjon kialakítani magának, melyben Ön, családja és barátai igazán jól érzik magukat.

Kíváló melegburkolatainkkal és fürdőszobai termékeinkkel kívánunk hozzájárulni otthona szépítéséhez. 

“Igen, valahogy így van: otthon az, ahova hazatérsz. Ahol valaki vár este. Ahol ismered a fal kopásait, a szőnyeg foltjait, a bútorok apró nyikorgásait. Ahol úgy fekszel le az ágyba, hogy nem csak alszol, hanem pihensz. Nem csak pihensz, hanem kipihened magad. Kipihened az életet, az embereket, mindent. Ahol otthon vagy, az az otthon. Nem kell hozzá sok. Elég egy szoba. Ha tízen vagytok benne, az se baj. ” 
(Wass Albert)

Térjen be hozzánk, ha kérdése van, vagy ha szeretne többet megtudni a melegburkolatokról, öntött márvány fürdőszobai termékekről, gránit mosogatókról!

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 9-18 óráig
Szombat: 9-13 óráig

2022. április 6-10. között találkozz IBDesign csapatunkkal Budapesten, a CONSTRUMA  OTTHON DESIGN kiállításon,az IBDesign E pavilon 305 E standján , ahol személyesen is várunk!
✅ EGGER, HARO, DESIGNFLOORING, LICO, KRONOSPAN, MARMORIN byZEGE   ✅ Laminált Parafa Design -padló, LVT/vinyl és SPC - padló, Mosdó, Térben álló kád, Mososgató 
 Mi ott leszünk, várunk! 
 

ZEGE by MARMORIN - öntött márvány fürdőszobai termékek

Ha a fürdőszobai megoldásokról beszélünk, akkor mindenképpen meg kell említeni, hogy a ZEGE by MARMORIN mosdók öntött márvány alapanyaga többek között azt is lehetővé teszi, hogy fényes illetve matt felületű termékeket egyaránt megtaláljon kínálatukban. Az öntött márvány alapanyagú termékek kellemes lágy tapintású, nem hideg felületet biztosítanak. A széles forma- és méretválaszték nem csak a már megszokott típusokat, de speciális változatokat is jelent. A könnyű beépíthetőség mellett a használat során a könnyű tisztántarthatóság is fontos szempont, amikor a Marmorin mosdó, zuhanytálca, vagy akár fürdőkád megoldások mellett dönt.

ZEGE by MARMORIN - gránit mosogatók

A konyhai termékeik szembeötlő tulajdonsága az az ergonómiai tervezettség, ami által igazán kényelmes mindennapi használatot biztosít tulajdonosának. Természetesen a konyhában is olyan elemeket szeretnének látni, amelyek nem csak praktikusak, de esztétikailag is ugyanolyan magas színvonalon teljesítenek A letisztultság a mosogatók esetében nem csak esztétikai vonatkozású, hiszen a ZEGE by MARMORIN által kifejlesztett magranit néven szabadalmaztatott anyagösszetétel arról is gondoskodik, hogy a szinte pórusmentes felületen semmiféle szennyeződés ne tapadhasson meg. Így valójában az Ön és környezetének higiéniájáról gondoskodik.

 

EGGER - laminált, parafa és design padlók

"Átlátható és korszerű családi vállalkozásként tekintünk önmagunkra és így is jelenünk meg a munkaerőpiacon. Döntéseink során központi szerepet játszik a fenntarthatóság és vállalat további fejlesztése az elkövetkező generációk számára. A tisztelet, a bizalom, az elkötelezettség és az egymás iránti pozitív hozzáállás határozzák a mindennapi tevékenységünket.
Mi álljuk a szavunkat.
Sikerünk központi tényezői a magas szakmai színvonal és a hatékony döntéshozatali folyamatok.
Küldetésünk és alapértékeink (minőség, tisztelet és haladás) határozzák meg az életünket.

Munkánk folyamán mindig tiszteletteljesen kezeltük ezt a lenyűgöző alapanyagot – a hatékony nyersanyag-feldolgozástól egészen a késztermékig. Kizárólag helyi, fenntartható erdőgazdálkodásból származó fát használunk. Továbbá amikor csak lehet, újrahasznosított anyagokat alkalmazunk például a parafa termékeinkben.

Nem használunk lágyítószereket és PVC-t.Minden padló szennyező anyagoktól mentes továbbá még a dekorok nyomtatásához is vízalapú festékeket használunk. Ennek következtében számos hazai és nemzetközi intézmény által kiállított környezetvédelmi tanúsítványt is elnyertünk. Az EGGER padlók – dekorjaik széles választékával – a legkülönfélébb követelményeknek megfelelő, tökéletes padlóburkolatot biztosítják és a következő három speciális termékkategóriát foglalják magukba: GreenTec Design padlók, Comfort padlók és laminált padlók - akár közületi vagy lakossági felhasználásra. Kínálatunkat a termékekhez illő tartozékok egészítik ki." 

DESIGNFLOORING – Ilyet nem igen látott máshol

A designflooring minden bizonnyal nagyon hosszú utat tett meg, és ahogy növekedett, mindig ragaszkodtak az alapvető értékeinkhez. Szenvedélyük a fantáziadús, innovatív termékek kifejlesztése - sokoldalú, luxus vinyl padló, amely mind a természet szépségét, mind a luxus vinyl sokoldalúságát mutatja.

Innováció, fejlesztés

Technológiájuknak köszönhetően olyan egyedi mintázatokat képesek létrehozni, mely kiemeli őket a többi vynil padló gyártó közül. A padló alatt fa lapok helyezkednek el, amelyek csendesek. Elérhetőek elegáns antik kerámia burkolólapok hatását keltik, amelyek soha nem repednek meg, és meleg hatást biztosítanak.

Környezettudatosság

100%-ban újrahasznosítható anyagból dolgoznak. Gyárukban nagy gondossággal végzik el a munkákat, kiemelkedő figyelmet szentelve annak, hogy alapanyagaik ne károsítsák a környezetet.

Designflooring termékek legfőbb tulajdonságai: 

- nagyon könnyen tisztítható és burkolható 
- 100%-ban vízálló
- egyedi megjelenés, különleges textúrák
- kényelmes, puha rajta a járás

HARO – tapasztalat és innováció

A családi vállalkozás, amit 1866-ban a bajorországi Rosenheimban Franz Paul Hamberger téglagyár és fűrészüzemként indított. Mára Németország vezetö parkettagyártója. Több, minz 150 év után is családi vállalkozás maradt, tulajdonosi vezetés alatt a negyedik és ötödik generáció kezében. A tradíció és innováció ezen egysége jelzi a HARO parkettát is.

A Hamberger cég generációk óta családi vállalkozásként működik, így előnyhöz jut a legendás „Németországban gyártott” minőségi termékekből is. Nyerjen inspirációt az összehasonlíthatatlanul széleskörű laminált burkolóinkból.

Akár a sokoldalú 75-ös szériából választ, vagy a keményebb 100-as szériából, akár az extraerős 250-es termékekből – mindegyik esetben olyan laminált padlót választ, mely lába alá varázsolja a padló iparban jelen lévő innovatív technológiát. Igazán kiemelkedő az egyedülállóan egyszerű és gyors installációs rendszer a „Top Connent”, akárcsak a ConforTec technológia a HARO TRITTY Silent CT-nél, mely a világ legcsendesebb laminált burkolója.

Azoknak ajánljuk, akik magas minőségű természetes padlóburkolót szeretnének. A HARO parketta és padló a megfelelő választás!

Legkorszerűbb gyártási technológiáink környezeti szempontból ugyancsak egy lépést jelentenek a megfelelő irányba: így tudunk garantálni magas nyersanyag-kitermelést és azt, hogy ne pazaroljuk az értékes erőforrásokat. A folyamatosan kiigazított gondolkodásmódunk az energiaellátásban is megmutatkozik: már 1971 óta használjuk a gyártás során keletkező fahulladékot öko-áram előállítására, amelyet nemcsak a vállalatunk hasznosít, hanem a közösségi hálózatba is betáplálunk. 1998-ban a Hamberger cég fafeldolgozó vállalatként kapta meg a DIN EN 14001 tanúsítványt és az EU Öko-Audit szerinti következő értékelést: Egy vállalat megélt környezeti kompetenciája helyi gyökerekkel és régi hagyománnyal, amelyet a termékeken már első látásra fel lehet ismerni a "Kék Angyal" környezettudatosságot igazoló környezetvédelmi pecsétjéről."

 


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika