Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

design stúdió - így készül a Marmorin

A Marmorin Design Studio az emberekre épül elsődlegesen. Egyértelműnek tűnhet, ugyanakkor a különböző szakmai területet figyelembe véve valóban maguk az emberek alkotják titkunkat. Úgy mint, tervező, grafikus, modellezők, laborszakértők, egyetlen célt szem előtt tartva: olyan terméket előállítani Önnek, amely minden igényét teljes mértékben kielégíti. Az olyan sikeres elegye a szolgáltatásoknak, mint design, tanácsadás, modellezés és elemzés adja a Marmirin Design Studio egyediségét, ahol a tervezés teljes folyamata végigfut a kezdetektől a végső fázisokig, az ötlettől a kész termékig bezárólag. Nincs olyan tervezési látvány, amely a technikai követelmények, a gyártási feltételek és a végtermék működőképességének tisztelete nélkül létezhet.

A harmonikus csapatunkban a művészi elemek teszik teljessé a szakértők képességeit, akik felelősek a megfelelő alkalmazásért és gyakorlati szempontokért. Mi nem elzárt térben dolgozunk, odafigyelünk, hogy a termék szigorúan találkozzon az ideális hellyel és felhasználási célállomással.  Ezért a működőképességhez, gyártási technológiához és sajátos project igényekhez igazodunk. A Marmorin Design Studio bevált gyakorlata a rugalmas megközelítés, folyamatos kapcsolattartás az ügyfelekkel, mivel alapvető norma az alapos megfigyelés és tervezés a termék megvalósításakor. 


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika