Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Gyakran felmerülő kérdéseink

Építkezéskor, felújításkor megannyi kérdőjel tornyosul fejünk fölé, amelyekre olykor rossz helyen kopogtatunk megoldásért. Az eladók, értékesítők, weboldalak, ismertetők és katalógusok feladata az, hogy a felhasználók számára teljeskörű ismereteket adjanak. Az általunk forgalmazott Marmorin a fürdőszobák, vizesblokkok álomszéppé varázsolásához járul hozzá. A mosdók, mosogatók, kádak mind olyan termékek, amelyek miatt igenis megéri hezitálni, kérdezősködni, ismereteket szerezni, majd helyesen választani. Mindezt annak érdekében, hogy konyhánk és fürdőszobánk egyaránt megkapja a luxus törődést!

Az alábbiakban olyan kérdések és válaszok láthatók, amelyek a már említett, hezitálós időszakban merülhetnek fel termékeinkkel kapcsolatban.

Miből készülnek a Marmorin mosdói?

A Marmorin mosdóinak gyártása során egy komplex gyártástechnológia van jelen, ami a komplex anyagösszetétel jelenlétét is magában foglalja. A mosdók alapvetően öntött márványból készülnek, ami különféle „kabáttal”, felülettel kérhető. Az öntött márvány magán viseli a magas fokú javíthatóságot, a kellemes hőmérsékletű, finom tapintást, valamint a más-más felületek által adott fényes és matt megjelenést. Összesen háromféle borítással rendelkeznek a Marmorin mosdói. A Durocoat felületű anyag kiválóan ellenáll a külső hatásoknak, amit az átlagosnál vastagabb, erősebb kialakításának köszönhet. A Gelcoat magán viseli a gyönyörű matt hatást, kiváló textúrája pedig a finomra őrölt dolomit kő és a műgyanta keverékének köszönhető. A mindent elsöprő erővel bíró Solid felület Európa és az Amerikai Egyesült Államok által is elismert technológiával készül, aminek során az anyag különféle gyanták, valamint az alumínium-oxid egységes keverékével egy kifejezetten nagymértékben képes ellenállni a tűznek – gyúlékonysága páratlan.

Mik azok a lyukak a Marmorin mosogatóin?

Két, gyakran egymáshoz egészen közel helyezkedő lyukkal találkozhatunk a Marmorin mosogatóin. Az egyik a csaptelepnek van fenntartva, a másik egy úgynevezett automata leeresztő gombjának a helye. Az automata leeresztő gombja tekerhető, a tekerés következtében pedig a lefolyóban található szűrő fel-le képes mozogni. Ennek következtében a szűrő dugóként funkcionál, amiért nem kell benyúlnunk az – esetenként szennyeződésekkel teli – vízbe; másfelől pedig újbóli eltekeréskor felemelkedik a dugóként szereplő szűrő, amely a lefolyó vízben maradt ételmaradékokat, könnyűszerrel felfogja. Az automata leeresztő tulajdonképpen egy átlagostól eltérő, higiénikusabb használatot tesz lehetővé.

Milyen színekben rendelhetők a Marmorin mosogatói? Milyen árbeli változást jelentenek a színek? A csaptelepek is ugyanolyan színekkel rendelkeznek?

A Marmorin mosogatói összesen 12 különféle, elragadó színben rendelhetők árváltozás nélkül – kivéve az akciós darabok, ők a 4 alapszínben rendelhetők! A csaptelepek szintén 4 olyan színben elérhetők, melyek kiválóan harmonizálnak bármelyik mosogatóval.

A melegburkolatokkal kapcsolatos, gyakran felmerülő kérdésekre EZEN a linken kaphat választ!

Tartalomhoz tartozó címkék: gyik

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika