Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > > >

Lyukak a mosogatón

Nemrég betért hozzánk egy lakásukat felújítani kívánó házaspár. Mosogatóinkat nézegették, mire arról érdeklődtek, hogy pontosan mire is való a mosogatókon található két lyuk. 

Az egyik a csaplyuk, amelybe a csaptelep kerül majd, a másik pedig az úgynevezett automata leeresztő gombjának készült hely. Az automata leeresztő egyfajta segítség a konyhában: amellett, hogy dugóként funkcionál, a lefolyóban felgyülemlett ételmaradékok könnyed eltávolítására is szolgál. Különösen hasznos azon felhasználóknak, akik nem a kesztyűben való mosogatást részesítik előnyben – az automata leeresztő a lefolyó akadálymentesítésének a szokásostól eltérő módon egy sokkal higiénikusabb megoldásához segít hozzá. Működése egyszerű: a gomb elcsavarásával a szűrő leereszkedik, amivel a hagyományos dugók szerepét helyettesíti úgy, hogy nem ér vízbe a kezünk; újra elcsavarva a szűrő (ami egyben dugó is), felemelkedik, a víz pedig úgy képes lefolyni, hogy a dugulást előidéző, vízbe került maradékok fent maradnak rajta. A szűrő kialakítása sem szokványos: apró, kényelmes fogantyújának segítségével könnyedén eltávolíthatjuk, majd kitisztíthatjuk azt.

Tartalomhoz tartozó címkék: gyik

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika