Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Miből készülnek a Marmorin mosdói?

A Marmorin több évtizedes jelenléte a piacon kellő tapasztalattal látta el a készítőket: létrehoztak egy korszerű, magas minőségű alapanyagot, amely kiválóan idomul napjaink felhasználóinak igényeihez.

Egy olyan hétköznapi tárgy, mint egy mosdó, hatalmas értékeket rejthet magában, főként, ha a Marmorin gyártástechnológiáit és anyagösszetételeit vesszük figyelembe. A mosdók öntött márvány alapanyaga a magas fokú javíthatóság mellett lehetővé teszi, hogy fényes és matt hatású felületek közül is választhassunk. Az öntött márvány ezen felül finom, lágy tapintást, és kellemes hőmérsékletű felületet biztosít.

Durocoat névre keresztelt anyag könnyen formálható, tökéletesen ellenáll a külső hatásokkal szemben, vastagabb bevonatának köszönhetően pedig időtállósága maximális elégedettséget garantál.

Hála az újszerű anyaghasznosításnak: Gelcoat matt felületű alapanyag is választható a Marmorin minden mosdójához, zuhanytálcájához és kádjához. Ez az anyag finomra őrölt dolomit kő és műgyanta keverékének köszönheti tökéletességét.

Európa szerte illetve az Egyesült Államokban is elismert és nagyra becsült technológia – ő a Solid alapanyag. A különféle gyanták és az alumínium-oxid egységes keverékének köszönhetően minden Solid anyagból készült mosdó, zuhanytálca és kád erőteljesen tűzálló – nem gyúlékony.

Tartalomhoz tartozó címkék: gyik

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika