Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

A 2017-es Construmának is vége lett. Óriási élmény volt!

Köszönjük a részvételt!

Nagyon jó hangulatú kiállítás volt az idei Construma keretén belül rendezett Otthon-Design a G pavilonban. A három szakmai nap partnereink és leendő partnereink számára nyújtott élményt, akik csaknem a teljes választékot élőben láthatták. Szombaton és vasárnap megérkeztek a közönségnapok vidám és harsány látogatói. Mindannyiuknak köszönjük a részvételt és a látogatást! A jegyek nyerteseinek is köszönjük a részvételt és örültünk, hogy meglátogattak minket személyesen is.

Standunkon a szaniter front mind a négy termékvonalon képviseltette magát. Bemutattuk az egyszerűből extrémbe hajló konyhákba való Marmorin mosogatóinkat az azonos színre fújt csaptelepekkel, fürdőszobába ajánlottuk a magyar ZEGE öntött márvány mosdóit és kézmosóit, valamint szintén egyszerűtől az extrémig, a formatervezés csúcsát ostromló Marmorin mosdó- és kád termékcsaládokat. Számunkra az elismerés, hogy a mosogató árengedményeket kevesebben keresték, mint a határtalan formai szabadságot tükröző mosogató, mosdó és kádköltemények országos kereskedőhálózatát. A továbbiakban is büszkén ajánljuk Őket.

A Cascada vonzotta a tekinteteket

Ez nem meglepő. Az egész fürdőszobában harmóniát teremt egy-egy termékcsalád következetes alkalmazása. Szerintünk azért figyelem felkeltő volt az ELESGO szuperfényes akril padlója is.

Élményből vágy

Pontosan így képzeljük el. Meglátni és megszeretni csak egy pillanat műve. A Marmorin ALICE kád csodálatos, kényelmes és - mint látjuk - anyagának köszönhetően strapabíró is. Köszönjük nagyon kedves ismeretlen látogatónknak a közreműködést. Ő a sokadik volt, aki csodálatosnak látta, ezért kipróbálta és kényelmesnek találta. A kétszemélyes terheléspróba azonban csak ennek a vidám családnak jutott eszébe. Innen is üdvözöljük Őket, remélve hogy mindent megtaláltak a kiállításon! Titkon persze azt is reméljük, hogy azóta ezzel a csodálatos formájú káddal álmodnak. Nem lennénk meglepve :)

Szakértő csapatunk, akikkel később is találkozhat

Szakkértőink tartják a kapcsolatot kereskedő-, lakberendező- és kivitelező partnereinkkel, valamint a mintaterem érdeklődőivel. Legyen Ön is partnerünk, vagy tekintse meg a választékot mintatermünkben! Kapcsolat felvétel céljából üzenjen elérhetőségeinken.

Tartalomhoz tartozó címkék: hir

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika