Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Construma 2017 fürdőszobai és konyhai újdonságok

Lakásfelújítók és építkezők fürdőszobai és konyhai újdonságai

Idei újdonságaink 2017-ben már két neves világkiállításon is nagy sikerrel debütáltak Bau Münchenen és az ISH Frankfurton. A Budapesten, április 5-9 között rendezett Construmán már most érdemes a látogatási útvonalra tervezni a G pavilon 203/a standját, ahol élőben is a világ legimpozánsabb lakberendezési újdonságaival ismertethetjük meg! Most egy kis előzetes abból, amit az IBD Magyarország Kft, számos prémium kategóriás gyártó hazai importőre kínál és a www.marmorin.hu oldalon megtekinthető.

Ugyanúgy tiszálkodunk, valami mégis új

A tisztálkodáshoz eddig és ezután is mosdókra, csaptelepekre, kádakra, zuhanyzókra és némi fürdőszoba bútorra volt szükség.  A konyha sem mutat jelentős áttörést a mosogató, csaptelep, konyhabútor, burkolatok összefüggésében. Az újdonság 2017-ben abban a minőségi javulásban rejlik, amire egyre többen jelzik igényüket, sőt egyre többen keresik, mi több, egyre többen értékelik és beillesztik elképzelésükbe. Az IBD Magyarország Kft egyik fő divíziója a fürdőszoba szaniterek és a konyhai mosogatók világára fókuszál.

Az innovatív belterekre érzékeny vásárlók számára a fürdőszobai szaniterek - mosdók, térkádak - öntött márvány kollekcióit kínáljuk, míg a konyhák építésébe kezdőknek a legmodernebb gránitőrlemény mosogatókkal nyújtjuk a formák és színek korszerű és változatos világát.

A kád mostantól "élmény öntvény"

A fürdőszobai mosdók hagyományos anyagait nyugodtan kicserélhetjük az újdonságként megjelenő és több szempontból sokkal praktikusabb öntött márványra. Az új anyag öntési pontosságának köszönhetően nem csak a formák lehetnek sokkal változatosabbak, hanem a kész mosdók felszerelése és elhelyezése is új távlatokat nyit: megjelenhetnek a pultra helyezhető mosdó tálak, ami a formatervezők fantáziáját már most elragadta. A Marmorinnal Európa vezető gyártóját hoztuk el Önnek, a ZEGE gyárral pedig a hazai világszínvonalat szeretnénk minél jobban erősíteni.

KÉP: SELIA, ZEGE

Dizájnforradalom a küszöbön...

A forradalom azoknak való, akik megelégelték, hogy a kád a sarokban vagy épített blokkban van! Mindenkinek, aki eltörölné a lemezkádak szögletes világát! Fürdőszobáinkban a térkádakat (a nem fal mellett álló kádakat) már nem kell többé a fal mellé tervezni, hanem sokkal szabadabb terekben és akár a helyiség közepén elhelyezett, kényelmesen körüljárható műalkotásokban gondolkodhatunk modern, retro, vintage, skandináv és még ki tudja hány stíluselképzelésbe illesztve a termékcsaládokat.

A Marmorin Goccia család kádja könnyed, pedig nem papírból hajtogatták

A forradalom továbbá azoknak való, akik szeretnének már végre tényleg felüdülni a tisztálkodó helyiségben! A magukkal ragadó ívek és a szobrászati remekműnek is beillő játékos formák teljes mértékben habitusunkhoz, alaphangulatunkhoz illeszthetők. Már csak jól kell választani és már van miből! Megjelentnek az álló mosdók is, de olyan változatos formákban, ami eddig csak művészeti kiállításon volt csodálható.

Egy nagy kád tej kiloccsanásának pillanatfelvétele - Marmorin Alice kád

Kikiáltjuk a forradalmat azoknak is, akik minden áldott reggel elkésnek csupán azért, mert nem kerülnek sorra időben a reggeli fogmosáshoz! Itt az idő érvényesíteni a két medencés mosdók előnyeit akár már 120 cm széles helyiségekben is! A lehetőségek száma szinte már korlátlan. A formagazdagságot az öntöttmárvány technológia hozta.

Hallja meg mindenki, aki akart már (de nem tudott) azonos kollekcióból kádat és mosdót választtani! Fürdőszobákban a termékcsaládok segítik a választást, ha több eltérő funkciójú szaniter is egy helyiségbe kerül. Mostantól egy-egy termékcsalád formai jegyeit egységesen őrizheti az azonos családból választott mosdó, kád, vagy akár a zuhanytálca is – ugyanabban a fürdőszobában.

A terméktervezők örömmel terveznek azonos formavilágok szerint megalkotott funkcionális családokat, így a lakberendezők sokkal könnyebben alkotnak harmonikus fürdőszobákat - Marmorin Cascada mosdó és kád

Lázadjon minden valaha is edényeket mosogató, aki nem szeretne több acél színű fém mosogatóhoz illő, színtelen konyhabútort tervezni! Akiknek a konyha már nem azonos sem a levegőtlen kis kamra, sem a "málenykij rabot" fogalmával! Bátran készítsük a vendégváró falatokat amerikai konyháinkban a vendégek előtt, vagy tervezzünk konyhaszigeteket a család közösségi tereként. Egy ilyen helyre tegyünk vagány, újszerű, egyedi szobrászati műalkotásokat még a mosogatóként funkcionáló fém medence helyére is kőből, több színben! Természetesen ez csak akkor lehetséges, ha kihasználjuk, hogy létezik a gránitőrleményből készült, szintén szabad forma és főleg szabad színvilágú mosogató termékcsaládok széles választéka. A Marmorin mosogatóit 12 különböző színben és rengeteg stílusnak megfelelő formában kínáljuk, tényleg minden stílushoz és térhez illő méretben, színben és formában. A Marmorin konyhai kollekcióiban eltérő funkcionalitáshoz választhatunk formákat, vagyis egy formai elképzeléshez ugyanabból a választékból kérhetünk kisebbet, nagyobbat, csepegtetőset, gyümölcsmosósat, egyes esetekben pedig akár sarok változatokat is. Éljünk ezzel a szabadságal!

A konyhasziget köré szívesen telepszenek a vendégek - Marmorin Combo mosogató csepegtető és gyümölcsmosó opcióval 12 színben választható

Élményanyagok

A formákat tehát felszabadítottuk, de mit bírnak az új anyagok? A Marmorin a fürdőszobákat öntött márvánnyal, a konyhákat gránit őrleménnyel vértezi fel. Mindkét anyagra jellemző a rendkívül nagy hőtűrő képesség, ezáltal gyakorlatilag képtelenek a repedésre. Az öntött márvány emellett a csorbulásos sérülések esetén egy egyszerű pasztával házilag is javítható. Ekkor a javított darabokat maga a gyártó szakemberei sem tudják megkülönböztetni az épp daraboktól, mivel az anyagszerkezet teljesen helyreáll, ezáltal kívülről is észrevétlen lesz.

A forradalom része a szaniter szolgáltatás

Vásárlók jogos igénye hívta életre a legfontosabb szolgáltatást, mely a Marmorin gyár innovatív hozzáállását jelzi. Az IBD (Innovatív Beltér Design) ezért is választotta a Marmorin hazai képviseletét. A szolgáltatás lényege, hogy a mosdók egyes családokban 60 centiméteres mérettől milliméterenként növelhető méretben egyedileg legyártathatók, ezáltal bármely fürdőszoba pultra gond nélkül illeszthetők. A mindenki számára hozzáférhető méretezési szolgáltatás és a számos stílusirányzatba illő szaniter választékk felől érdeklődjön viszonteladó partnerhálózatunkban, vagy mintatermünkben és feltétlenül vegye tervbe, hogy meglátogat minket a Construma kiállításon április 5-9 között, a G pavilon 203/a standján.

Tartalomhoz tartozó címkék: hir

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika