Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

ISH 2017 Frankfurt

Nemzeti ünnepünk előtt egy nappal vette kezdetét az ISH, a világ legnagyobb fürdőszobai, építkezési, légkondícionáló, fűtési, újrahasznosítható, és megújuló energiák kiállítása. Aki ellátogat, mindenképp érdemes megnéznie a Marmorin standját is!

ISH Frankfurt 2017.03.14-18

 

 

 

 

A Marmorin kollekció számos újdonsággal és a jól bevált modellekkel a Frankfurti Expo területén, a 4.2 pavilon D44 standján tekinthető meg. A 2017-es ISH mobilalkalmazással segíti a tájékozódást, mely a kiállítók közti navigációkon kívül, a kiállításon található QR kódok segítségével online kedvenclistát készít. A katalógus -alkalmazás iPhone és Android rendszerekre is letölthető az alábbi hivatkozásról.
http://www.ish2017.com/en/app.html.

Az ISH kiállítás Fürdőszoba és vízfelhasználási divíziójában 519 fürdőszoba felszereléssel-, 10 konyhai berendezésekkel-, 11 uszoda technikával- és 31 ivóvíz technikával foglalkozó kiállító vesz részt

Tartalomhoz tartozó címkék: hir

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika