Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Az ezerarcú öntött márvány

De mi az az öntött márvány?

A modern technológiának és a folyamatos fejlődésnek köszönhetően, lehetővé vált a megbízható, formatervezett termékek lendületes ütemű gyártása, széleskörű értékesítése. A világ fokozott tempót diktál. Ami tegnap új volt, az mára általánossá válik, ezért fontos, hogy mindig fejlődjünk, és folyamatosan az újításokra törekedjünk! A fürdőszobai termékek legszembeötlőbb tulajdonsága az esztétikum, ami praktikummal párosul, jellemzi a letisztult formavilág, a finom vonalvezetés. A termékekre jellemző a hibátlan felület, hosszú élettartam, kopásállóság.

A ZEGE by MARMORIN fürdőszobai termékek fényes, kellemes tapintású felületet biztosítanak, amely felület biztosítja a könnyű takarítást, illetve a melegérzetet használat során. Nincs is annál rosszabb érzés, amikor befekszünk egy kád vízbe, és a kád hideg felülete érintkezik a bőrünkkel. A széles forma- és méretválaszték lehetőséget ad a teljesen egyedi elképzelések megoldására is. Emellett a könnyű beépíthetőség is szerepet játszik a népszerűségében. 

Mosdó otthonunknak megfelelően, vagyis a méretre vágható mosdók!

Egyes típusú ZEGE by MARMORIN mosdók esetében lehetőségünk nyílik az egyedi méretben történő rendelésre. Ez annyit jelent, hogy a megjelölt mosdókat a legkisebb alap méretétől, egészen széles tartományban, akár 2,5 m-es hosszúságban is megrendelhetől. Minden esetben rendkívül fontos a méretek pontos megadása, mivel mm-re pontosan gyártja a gyár, és az utólagos korrekció nem lehetséges. A mosdó hosszán kívül az adott mosdó medencéjének az elhelyezését is változtatni tudjuk, persze mindig szem előtt tartva a műszaki lehetőségeket.

El sem hinnénk, mekkora szabadságot ad nekünk a tervezés során, ha a mosdó méretre vágható! Ráadásul magas minőségű, kiváló anyag, minőségi alapanyaguknak köszönhetően ellenállók a mindennapos használattal szemben, könnyen tisztíthatók, és valamennyi stílusú, anyagú, színvilágú bútorral tökéletes egységet, harmóniát alkotnak. 

Az öntött márvány mosdók esetében még azt is eldönthetjük, hogy fényes vagy matt legyen-e a felület, ahogy az a stílusunkhoz, a kiválasztott bútor anyagához, illetve a csempéhez vagy a vinyl padló jellegéhez illik. Kis lakások esetében sokan döntenek a fényes csempe és a fényes padlóburkolat mellett, éppen azért, mert a fényes optikailag tágasabbá varázsolja a tereket. A csúszásveszélyt a megfelelő körültekintéssel és egy jó, csúszásgátlóval ellátott fürdőszoba szőnyeggel könnyedén megoldhatjuk, a túl sok fényes felületbe pedig a matt szaniterekkel, káddal gyönyörű kontrasztot alkothatunk – épp, mint a sötét bútor vagy sötét mosdópult kontra hófehér szaniterek is álomszépen mutatnak együtt a térben!

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: magazin

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika