Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Egyediség, kreativitás, relax élmény a fürdőszobában!

Milyen anyagból készülnek kádjaink és mosdóink?

Fürdőszobai termékeink felérnek a tökéletességgel. Sima, egyenletes, lágy anyag, melyet időtállóság jellemez. Öntött márvány kádjaink és mosdóink nagyon tartósak, melyet ha összevetünk a kerámia termékekkel, sokkal nagyobb szabadságot kapunk kialakítás szempontjából. Az anyag összetételének, és az öntési technikának köszönhetően olyan formák, alakzatok is könnyedén kialakíthatók, melyek kerámiából elképzelhetetlen lenne.

Sima, porúzus mentes felülete megkönnyítheti a hétköznapi tisztántartást, és a vízzel való leöblítést. 

Az öntöttmárvány korunk egyik innovációja és folyamatos fejlesztése – ám mégis már igen hosszú ideje bizonyított. Noha az egyik legegyedibb alapanyagról beszélünk, újnak távolról sem nevezhetnénk azt, amely már több mint három évtizede méltóan helytáll és bizonyít nem csupán a dizájnerek, de a napi szintű felhasználók részéről ugyanúgy!
Vannak, akik műmárványként ismerik – és a „mű” szó hallatára bizonytalan érzések fogalmazódnak meg bennük, pedig a mű erre az anyagra éppen, hogy nem igaz: az öntöttmárvány komplex anyagát ugyanis csupa természetes ásvány alkotja!

A jelenleg legmegbízhatóbb és legegyedibb márvány, mely a piacon manapság kapható, valóban természetes: elsődleges összetevője a porított dolomit márvány, mely 96% -ban Kalcium és Magnézium Karbonátot tartalmaz!

Méretek, melyekből választatunk

Azért, mert valami öntött márvány, nem kell sem túl nagynak, sem túl picinek lennie. Termékeink között elérhetők az igazán kicsi kézmosóktól kezdve a nagy, dupla mosdók is, melyek a nagycsaládosoknak is hatalmas segítség. Ilyen apró kézmosó alatt értjük Pille névre hallgató termékünket, mely a maga 40 cm szélességével remek társ egy kis mellékhelyiségben is. Ott van az ellenkezője, a nagy testvér a UGO Duett mosdó, ami akár 2,5 méteres hosszúságban is kérhető.

Nézzük meg a kádakat is, mert ott is van választék, bőven!

Térben álló kádjaink önmagunkban is nagyobb teret kívánnak, de természetesen még ezen belül is vannak méretbeli eltérések. Vegyük MISA-t, a kedves, hullámos kis kádat, mely akár falhoz is rögzíthető! MISA 1,5 méter hosszú 90 cm széles, és 208 liter az űrtartalma. Ez nem tűnik kicsinek! Akkor jöjjön egy nagy kedvenc, a BALIA kád, mely lekerekített sarkaival és magasságával rögtön azt az érzetet adja, hogy az ember egy elegáns, exkluzív dézsában piheni ki a hétköznapok fáradalmait. BALIA kádunk 120x120 cm-es, és 537 literes űrtartalommal bír. 

Na ez nem semmi! Ebben tényleg el lehet lazulni!

És még az ára is kedvező!

Tudjuk és tapasztaljuk, hogy fürdőszoba felújítás során számos dologra kell figyelni a nagy termékektől, egészen a pici kiegészítőig. Sok dolog, amire bizony költeni kell. Éppen ezért szeretnénk segíteni azoknak, akik fürdőszoba építésben, átalakításban vannak.

Öntött márvány mosdóinkat szuper áron kínáljuk! Különböző méretek, formák és kialakítások.

Válasszon mindenki tetszése, saját és családja igényei, valamint helyigénye szerint!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog magazin

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika