Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Harmónia és dizájn a fürdőszobában

Az elmúlt évszázadok alatt hatalmas változáson esett át a fürdőkultúra, míg az elmúlt évtizedek alatt maga a fürdőszoba is óriásit változott. Hiszen míg korábban egyfajta funkcionális szerepet betöltő, szinte mellékhelyiségként gondoltunk rá, addig mára már egy teljes értékű szobaként van jelen az életünkben. Egy olyan helyiségben pedig, ahol feltöltődhetünk, ahol egyedül lehetünk önmagunkkal – jogos igényünk, hogy ne csupán jól funkcionáljon, hanem szép, harmonikus is legyen. Az esztétikus burkolatokon túl azonban kell még valami más is, hogy igazán harmonikus látványt nyújtson a fürdőszoba enteriőr. Vajon mi ez a plusz, és miként érhetjük ezt el mi is? E heti cikkünkben erre adjuk meg a választ…

 

A fürdőszoba dizájnja ma már egyre inkább lényeges, és ahogyan egyre több gondot – időt és pénzt – is fordítunk a szép, dekoratív padló – és fal burkolatokra, úgy a berendezésre, sőt a hozzájuk illő kiegészítőkre is érdemes legalább akkora gondot fordítani.

Persze, egy nappali szoba vagy konyha esetében ez könnyű, hiszen számtalan bútorral, egyedi, a mi ízlésünk szerint legyártatott tároló kombinációkkal tudjuk berendezni otthonunkat, míg a fürdőszoba esetében azért nem olya könnyű összeválogatni az ízléses, egymással tökéletes összhangban álló berendezési tárgyakat, elemeket! – vélik sokan.

Nos, ezt meg kell cáfolnunk!

Hiszen ma már a fehéren túl egy mosdó is számos egyedi árnyalatban készülhet, köszönhetően a RAL színskála, és az öntöttmárvány anyag egyedülálló szimbiózisának. Ahogyan a szerencsés innováció révén az öntöttmárványból – éppen az öntési technológia miatt – elképesztően egyedi formák, dizájn alakzatok születhetnek. Akár a szögletes, akár a kerekded vagy éppen az íves megoldások hívei vagyunk is, biztosan találunk a Marmorin öntöttmárvány szépségeiből kedvünkre valót!

Szerencsére, - ahogyan sok más gyártó – úgy a Marmorin is idejekorán felismerte, hogy hiába egy szép kád, vagy egy gyönyörű formájú mosdó, ha ezek annyira különlegesek, hogy csak nagy keresések, utánajárások árán találnánk hozzájuk hasonlót, ha egyaltalán sikerülne.

Márpedig itt van a harmonikus enterőr kulcsa: hogy az egyes berendezési tárgyak, elemek mind méretüket, arányaikat, formavilágukat és persze színüket illetően is tökéletesen passzoljanak egymáshoz, vagyis egységben, harmóniában álljanak egymással.  Mivel ez a bútorok esetében valóban könnyen összehozható, miért is ne lehetne harmónia a fürdőszobai berendezések terén is?

Ezt felismerve, egyre több gyártó rukkolt elő már a szebbnél szebb fürdőszoba koncepcióival, melyek között a Marmorin a számtalan egyedi forma variációival igencsak az élen jár!

Sőt olyannyira, hogy egész kis csokrokat tudunk alkotni a Marmorin fürdőszoba koncepciókból, a szögletes, az ovális, az ívelt, vagy akár a romantikus, hullámvonallal megspékelt dizájn formák közül.

Mi most – így a szerelem hónapjához közeledve – ez utóbbi kis csokrot kínáljuk Önöknek szeretettel. Nézzék meg, mennyire szépen követik egymást a kellemes, íves, hullámvonalban végződő formák…

A fürdőszoba koncepciók lényege pedig, hogy mind a kád, mind pedig a mosdó egymáshoz tökéletesen illeszkedik mind a formát, a termék vonalvezetését, textúráját, árnyalatát illetően.

Ráadásul a Marmorin fürdőszoba koncepciói még abból a szempontból is egyedülállók, hogy a mosdók itt akár többféle variációkban is helyet kaptak.

Legyünk akár hölgyek vagy urak, nagyobb vagy kisebb fürdőszobával rendelkezők, családban vagy egyedül élők – mind más és más mosdót igénylünk a napi tisztálkodási-szépítkezési rutinunkhoz.

Hiszen – gondoljunk csak bele – hányféle mosdófajta is létezik: falra szerelhető, pultra ültethető, beépíthető, bútorba süllyesztett vagy akár egy szép elegáns álló mosdó is helyet kaphat egy innovatív, mai fürdőszoba térben.

És ezt a Marmorin – az íves, hullámvonalas koncepcióban is – épp olyan változatosan hozza számunkra, mint amilyen változatosak a formák, a méretek és a dizájn. Hiszen, létezik olyan fürdőszoba koncepciói is a valóban nagyon változatos koncepciójukban, amelyhez akár kétféle mosdó fajtában is elhozták nekünk a kád mellé tökéletes passzoló, illeszkedő formavilágot.

Jó példa erre az ALICE kád mellé választható ALICE mosdó – melyet akár két-háromféle méretben, és három formai variációban (pultra tehető, pultba süllyesztett, vagy akár egy szép, mutatós álló mosdó formájában) is rendelhetünk, attól függően, hogy éppen mennyi helyünk van, a mosdó környékét ki szeretnénk-e használni majd tárolásra, vagy inkább egy teljesen szabad, letisztult mosdó helyet szeretnénk-e…

Ha Ön is beleszeretett a gyönyörű, íves, enyhén hullámos formavilágú Marmorin fürdőszoba koncepcióiba, akkor érdemes a képeinken is látható ZORA, MISA, MIA, CASCADA, ALICE vagy GOCCIA modelleket felkeresnie az IBDesign elegáns zuglói mintabemutatótermében, vagy viszonteladó partnereinknél!

Tartalomhoz tartozó címkék: magazin

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika