Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Két új színben érhetők el mosogatóink

A letisztultság nem csak esztétikai vonatkozású mosogatóink tekintetében, hiszen az anyagösszetétel arról is biztosítja használóját, hogy gyakorlatilag semmiféle szennyeződés ne tapadhasson meg a felületén. Ez a tulajdonsága a Magranit anyagnak tudható be, mely a MARMORIN saját fejlesztése és szinte pórusmentes felületet eredményez. Ennek köszönhetően a higiéniai elvárásairól sem kell lemondania.

A Magranit magas kvarctartalmú gránitőrlemény és műgyanta keveréke, melyet magas minőségű technológiai folyamattal állítanak elő. Az egyedi összetétel biztosítja a mosogatók teljesen szag-és csíramentes felületét is. Ezen túl attól sem kell tartania, hogy idővel mosogatója elveszíti színét az erős napfény hatására, mivel UV álló felülettel rendelkezik.

A MARMORIN MAGRANIT egy egyedülálló anyag, amelyet kifejezetten konyhai mosogatók alapanyagaként fejlesztettek ki. A legalapvetőbb eleme a tiszta és természetes kvarc,- ehhez vegyítenek egy speciális műgyanta keveréket, ami rendkívül erős és tartós terméket eredményez. 

A MAGRANIT egységes szerkezeti struktúrája és a tökéletes felület minősége garantálja a magas szintű higiéniát, és nagyban megkönnyíti a mindennapos tisztítást. A MAGRANIT kémiai és fizikai tulajdonságai lehetővé teszik különböző alakú és méretű termékek öntését.

Fontos, hogy minden esetben a gyártó által megadott módon építse be mosogatóját.

A konyhai mosogató beépítését kizárólag szakember végezze. Nem megfelelő beépítés, illetve mechanikai sérülés esetén a jótállás érvényét veszti! A beépítést megelőzően győződjünk meg arról, hogy nincs-e rajta külső sérülés! Hiba észlelése esetén ne építsük be a terméket. A sérülések megelőzése érdekében különös óvatossággal szereljük a mosogató rögzítő kapcsait! A konyhai mosogató beépítését megelőzően elő kell készíteni a víz- és a szennyvíz csatlakozást. A mosogatóval érintkező, szilikonnal tömítendő felület tiszta és zsírmentes kell, hogy legyen. Nedvszívó pult esetén ajánlott a kivágást teljes mértékben védeni az erre szolgáló vegyi anyagokkal, például szilikonnal. Ajánlatos vízszintezni a beépítési felületet. A szilikon felvitelét követően, a mosogató használatba vételét megelőzően várjunk 24 órát! A lefolyónyílás szerelvénykészlete és annak használati utasítása külön zacskóban,- de a mosogató dobozában található.

 

A tartósság mellett a design is fontos szerepet játszik. Most két új világos szín is elérhető a palettánkon! Sőt, hamarosan elérhetők lesznek ezekből a színekből normál, és kihúzható fejes csaptelepek is!

Bal oldali képünk a 26-os kódszámú, jobb oldali a 24-es kódszámú szín.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: magazin

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika