Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Lépjünk ki a szürke hétköznapokból a MARMORIN mosogatóival és mosdóival

Otthonunk központi helysége a konyha és az étkező – az új trendek szerint egy légtérben elhelyezve a nappalival. Érdemes tehát több figyelmet fordítani a praktikum mellett az esztétikumra is, hiszen az apró részletek szimmetriája alkotja a harmóniát. A jó hír, hogy a MARMORIN konyhai szaniterei a formatervezett megjelenés és az ergonómiai tervezettség tökéletes ötvözetét nyújtják.

Nem kell választanunk tehát, hogy szép, vagy praktikus legyen a mosogatónk, egyszerre is lehet mindkettő. És ez még nem minden! A kényelem és dizájn mellett a higiénia és az időtálló felület is jellemzi ezeket a termékeket.

De hogyan lehetséges ez?

A titok az alapanyagban rejlik: a MARMORIN saját fejlesztése a Magranit, melyből a gránitmosogatók készülnek. A gyártási technológia során gránitot vagy quartzitot kevernek szintetikus gyantával, mely különleges tartósságot, és egységes szerkezetet eredményez. A szinte teljesen pórusmentes felületen nem tapadnak meg a szennyeződések, a mikrobiológiai biztonságról pedig a Bio Cote bevonat gondoskodik.

A színválaszték is meggyőző: a konyhai termékeket 12 színárnyalatban gyártják. Így mindenki biztosan megtalálja a saját konyhájába illőt. No és persze a csaptelep színe sem mindegy: a mosogatók épp ezért ötféle színazonos csapteleppel egészíthetők ki.

A színek és a formák ugyanis ma már nagyon fontos szerepet játszanak a konyhai kiegészítők körében is. Elmúltak azok az idők, mikor a mosogató csak rozsdamentes acél, vagy fehér színben készült. Merjünk kilépni a szürke hétköznapokból, és válasszunk ezekből a gyönyörű árnyalatokból, így konyhánkban is élvezhetjük saját egyedi stílusunkat.

Ízelítőnek mutatunk is néhányat a színes MARMORIN gránit mosogatók családjából.

Íme, a finoman elegáns, természetes árnyalatú, Ignis névre hallgató, kellemes földszínű mosogató.

Markáns, férfias benyomást kelt a sötétszürke Voga modell, melynek praktikus, kéttálcás változatához lerakó, szárító, illetve gyümölcsmosó funkciót is társíthatunk. A folyó víz ihlette a különleges Batea formáját, mely karakteres sötét színekben is kapható.

A kínálatban tehát mindenki megtalálja majd az egyéniségéhez és konyhájához leginkább passzoló darabot.

Ha már a forma és stílus sokszínűségéről beszélünk, mindenképp meg kell említenünk a mosogatók mellett a MARMORIN mosdókat is, melyek szintén a gyártó többszörös dizájn díjas kiválóságai.

A fürdőszobai szaniterek világában is éppúgy kulcsfontosságú a minőségi alapanyag, amely gyártási technológiája és összetétele révén rendkívül tartós, ellenálló felület, megakadályozza a szennyeződések lerakódását. A MARMORIN mosdók speciális, egyedileg szabadalmaztatott öntött márvány anyaga kellemes tapintású, sima felületet biztosít, sőt, választható fényes, vagy matt árnyalatban is.

Az öntési technológiának köszönhetően a formáknak csak a képzelet szabhat határt. Lényeges szempont még, hogy egyszerű beépíteni, és a mindennapi használat során könnyen tisztán tartható. Az esztétikus megjelenés és a praktikus funkcionalitás egyszerre valósulnak meg ezekben a minőségi, formatervezett mosdókban.

A paletta rendkívül széles: a MARMORINNÁL több, mint 100 féle mosdóforma létezik, ráadásul az egyedi igényeknek megfelelően egy-egy formából többféle méretet is választhatunk.

Nézzünk is meg most néhányat a legkülönlegesebb darabokból, melyeket neves formatervezők terveztek meg a gyár számára.

A MARMORIN Álom kollekció egyik darabja az elegánsan gyönyörű kálát formázó ALICE mosdó, mely elérhető pultra tehető, beépíthető és álló változatban is.

Ehhez képest egy egészen más, ám szintén egyedi stílust képvisel a JACOB mosdópultra helyezhető dézsa mosdója, mely a hagyományos „retró” vonalvezetést ötvözi a klasszikus elemekkel, így teljesen egyedi, különleges hangulatot teremt majd fürdőszobánkban.

De ez csak néhány a rengetegből, érdemes saját szemünkkel is látni, és meggyőződni a Marmorin mosdók egyediségét, különlegességét illetően! Valamennyi design mosdóra jellemző még ugyanakkor az ergonomikus kialakítás: megfelelő lejtésüknek köszönhetően a víz lefolyása teljesen akadálymentes.

Ha szeretne még többet megismerni ezekből a csodálatos, egyedi szaniterekből, keresse fel bemutatótermünket, az IBDesign zuglói, elegáns stúdióját, ahol szakértő munkatársaink segítségével berendezheti álmai konyháját és fürdőszobáját!

Tartalomhoz tartozó címkék: magazin

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika