Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Melegburkolat fürdőszobába? Hozzá illő kád és mosdó?

Hozzá illő kád és mosdó?Akár stílusonként is, komplett koncepcióból válogathatunk…

Igen, ma már ez is megoldható! Méghozzá egyedi stílushoz tervezve, vagy hangulatunkhoz illően… Rövid, két részes lakberendezési koncepcióval, konkrét termékajánlóval készültünk ezúttal, hiszen egyre többen keresnek fürdőszobába, konyhába is melegburkolatot. A nedvességálló laminált padló még nem volt 100%-os megoldás a vizes blokkok tereibe, azonban a sokoldalú vinyl megjelenésével ma már ez sem lehet probléma! Nézzük, mely stílushoz mely termék dukál a leginkább?

 

Rusztikus, country, vagy naturalista stílus a vágyunk fürdőben?

A Designflooring Country Oak vízálló vinyl padlóját mind a vidéki, úgynevezett country stílusú otthonokba, mind pedig a szép, rusztikus, naturalista otthonokba bátran merjük ajánlani.

Az akár 30 évre szavatolt termék gyönyörű felületét hosszú időn át élvezhetjük, és mivel a természet, a természetes fa textúrája sosem megy ki a divatból, így az időtlen trend jegyében bármikor naprakészen vállalhatjuk, még évek múltán is ezt a szépséges felületet.

A 250X1050 mm hosszú illetve széles, közepesen világos modell a LooseLay termékcsaládban található meg a Designflooring gyártónál. PVC hordozóanyaga és persze a vinyl kedvező, sokoldalú tulajdonságai biztosítják azt, hogy a termék valóban vízálló, és méltó helye lehet a fürdőszoba, de akár az egész lakás is!

Mellé a Marmorin Selia termékcsaládját javasoljuk, mely a tágas, ám egyszerűségében nagyszerű formáival, nemes anyagával méltán lehet e stílus képviselője.

Az öntöttmárvány termékek legnagyobb előnye a szabadon formázható dizájn, és persze a javíthatóság, mindamellett, hogy komoly, elkötelezett környezettudatos gyárban készültek a termékek…


Az Urbánus, városias, loft jellegű terekbe is van egy remek ajánlatunk…

Sokan a fa meleg hatása ellenére mégis inkább a natúr kövek szépségénél maradnak, különösen akkor, ha loft jellegű, vagy urbánus, városi stílust kihangsúlyozó otthonukba keresnek melegburkolatot. A melegburkolat kellemes, mezítláb is jó érzés a talpunknak, ugyanakkor mégis megadja azt az eleganciát, amit egy szép természetes kő képes adni.

A Designflooring Canberra vízálló vinyl padló pedig képes minderre: burkolhatjuk padlófűtéshez, tehetjük konyhába, fürdőszobába, ahol majd neki köszönhetően nem fog csúszni, sem pedig kellemetlen hűvös érzést adni a padló, a talaj a lábunk alatt.

A szintén 30 évre tervezett, 457X610 mm széles PVC hordozó anyagú lapokkal tehát szintúgy hosdszú távra, környezettudatos módon tervezhetünk, melyet a Designflooring Art Select termékcsaládjában találhatunk meg.

Na és a kád, a szaniter?

A loft stílusú otthonokba ugyan egy puritán, egyszerű zuhanyzó is dukál, ám ha a kádas megoldást mégis jobban kedveljük, pláne egy nagy, fárasztó, nyüzsgő nap után – akkor a Marmorin Balia fürdőszoba koncepciója – mely szintúgy egy szép, kényelmes, szögletes formavilágú, lekerekített sarkokkal rendelkező térben álló kádat és mosdót is tartalmaz – mind stílusban, mind kényelmi szempontok szerint is ideális választás!

 

Klasszikus terek – ahol az elegancia, az egyszerűség párosa hozza el az egyszerre praktikus és szép látványt

A Designflooring vízálló vinyl padló újdonságai, remek modelljei még a hagyományos, klasszikus ízlésűek szívébe is képesek belopni magukat – mint például ez a szépség, a Designflooring Primo vízálló vinyl padlója!

A ráadásul árban is kiváló, finom rajzolatú, közepes színtónusú, meleg hatású szépség a hagyományos faparketta szépen csiszolt, homogén felületével hódít, persze maibb, modernebb elrendezésben, nem a halszálka mintát fogjuk látni ezúttal a dekorokon.

A kedvező ár mellé ugyanakkor itt is élvezhetjük a 30 éves garanciát, és a szép, tágas, egybefüggő felületeket, melyet a 1219X228 mm-es lapokkal könnyedén elérhetünk. Hófehér bútorokkal, fehér falakkal társítva szép, egyszerű, ízléses lehet az otthonunk, miközben a meleg, kellemes fa hatását abszolút környezettudatos módon jelenítettük meg a terekben. A képeken látott modell egyébként a Primo névre hallgat, és a Designflooring Opus családjában fogjuk megtalálni.

Fürdőszoba koncepciót, berendezést illetően is van egy konkrét ajánlatunk, mégpedig a Marmorin Pia kollekciója, mely az öblös, tágas és kényelmes kádat klasszikus, hajtott peremmel jeleníti meg, a hozzá illő mosdót pedig bármely épített pultba beilleszthetjük, de akár még tárolós mosdó alatti szekrényként is tervezhetünk alá.  Hiszen a klasszikus ízlésűek többnyire a hagyományos, praktikus megoldásokat kedvelik leginkább…

 

E rövid kedvcsináló után természetesen még számos más szín, modell és felületi hatás érhető el a Desingflooring vinyl padlóinál, és persze a többi gyártónk remek szépségeinél is – melyekben az IBD Magyarország Kft munkatársai, értékesítő kollégái szívesen segítenek minden kedves és lelkes tervezőnek, pályázónak!

Tartalomhoz tartozó címkék: magazin

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika