Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Mosogatót és padlót azonnal, készletről!

Amikor felújításra, vagy építkezésre adjuk a fejünket az időnyomásnak hatalmas szerepe van. Főleg, ha több műveletet is végzünk, és azok egymásra épülnek. Nagyon kellemetlen, amikor a terméknek már meg kellett volna érkeznie, emiatt nem tudja a szekember elvégezni a kivitelezést.

De az akkor is kényelmetlen helyzet, ha mi magunk vágunk bele bizonyos dolgokba. Kiveszünk néhány nap szabadságot, hogy otthonunkat szépítsük. De nincs mivel.

Mi lehet a megoldás?

Válassz olyan terméket, melyek azonnal, készletről elérhetők.

Marmorin gránit mosogatók azonnal, készletről!

A letisztultság nem csak esztétikai vonatkozású mosogatóink tekintetében, hiszen az anyagösszetétel arról is biztosítja használóját, hogy gyakorlatilag semmiféle szennyeződés ne tapadhasson meg a felületén. Ez a tulajdonsága a Magranit anyagnak tudható be, mely a MARMORIN saját fejlesztése és szinte pórusmentes felületet eredményez. Ennek köszönhetően a higiéniai elvárásairól sem kell lemondania.

A Magranit magas kvarctartalmú gránitőrlemény és műgyanta keveréke, melyet magas minőségű technológiai folyamattal állítanak elő. Az egyedi összetétel biztosítja a mosogatók teljesen szag-és csíramentes felületét is. Ezen túl attól sem kell tartania, hogy idővel mosogatója elveszíti színét az erős napfény hatására, mivel UV álló felülettel rendelkezik.

 

 

Kérdésed van termékeinkkel kapcsolatban? Kérj segítséget szakértő munkatársunktól, az alábbi űrlap kitöltésével!

HARO laminált padlók azonnal, készletről!

Az IBDesign HARO laminált padlók a legtermészetesebb fa hatással bírnak. Laminált padlóink a megszólalásig hasonlítanak a valódi fára. 
Aki IBDesign HARO laminált padlóval burkolja le élettereit, az nagy előnyre tesz szert, hiszen padlója strapabíró, továbbá átlagon felüli karcállósággal, súrlódásállósággal, valamint nyomás- és ütésállósággal bír majd. A mutatós padló elemek fénye az évek múlásával sem fog kopni, mivel ellenállnak a hőnek és az UV-fénynek.

A laminált padló kiváltképpen higiénikus padlóburkolat. A zárt felületének köszönhetően a laminált padló taszítja a szennyeződéseket és könnyedén tisztítható, amely tulajdonsága miatt allergiás személyek számára is alkalmas.

 

 

Kérdésed van termékeinkkel kapcsolatban? Kérj segítséget szakértő munkatársunktól, az alábbi űrlap kitöltésével!


Tartalomhoz tartozó címkék: magazin

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika