Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Tökéletes terméktársítások – eredeti, stílusba illő konyha megoldásokhoz

Korábban a fürdőszoba, most pedig a konyha tereibe mutatunk, ajánlunk olyan minőségi, mutatós termékmegoldásokat, melyek nemcsak egymással társíthatók kiválóan, de a stíluskérdésünket is megoldják helyettünk. Legyen akár loft, modern, urbánus – vagy éppen vidéki, rusztikus, vagy hagyományos dizájnban megálmodott konyha – az IBDesign személyre szabható összeállításaiban mindent megtalál!

 

Loft konyhákhoz – kényelmes, mutatós, hűvös megoldások

A hűvös palaszürkék, grafit árnyalatok, és a sötétebb kő hatású felületek dukálnak igazán a városias jellegű, urbánus stílushoz, és a sokak által igen kedvelt loft enteriőrökhöz.

Ám egy városi konyha, és egyáltalán a nagyvárosi életérzés nem csupán a látványt, hanem a kényelmet is kell tükrözze. A rohanós, igencsak pörgős nagyvárosi életmód megkívánja, hogy jóval kevesebb időt keélljen otthonunk napi szintű karbantartásával foglalkoznunk, így valamennyi élettérbe olyan megoldásokra lesz szükségünk, melyek könnyen tisztíthatók, nem különösebben kényesek, és hosszú élettartammal bírnak.

A vinyl padlók pedig éppen ilyenek – mint ahogyan a tartós, gránitőrleményből készült, antibakteriális Biocote felülettel rendelkező Marmorin mosogatók is.

Loft otthonokba padlóból is leginkább a kő hatású modellek a stílusosak, melyek a beton árnyalatát adják vissza, mint például a  Designflooring Oakeley vízálló vinyl padlója, melyet 457x610mm-es méretben választhatunk. ki, a gyártó Art Select kollekciójából.

Szerencsére, a szépség mellett sem a kényelemmel, sem pedig a tartóssággal nem lesz gondunk – lévén, hogy a padló puha, kellemes járófelületét akár 30 évig is élvezhetjük – legalábbis, kereken ennyi garanciát vállal rá a gyártó.

Loft és városi otthonokba egy ilyen mutatós eredeti hatású padló mellé egy egyedi gyártású konyhabútort, és egy szintén igen tartós, és dekoratív mosogatót ajánlunk. Mit szólna, ha ezúttal a mosogató is fekete lenne, méghozzá matt fekete – és dizájnját tekintve is nemesen letisztult?

A Marmorin Foorn mosogatója épp ilyen, melyet medencéje mellett csepegtető tálcával, és dizájnelemnek beépített egyedi vízelfolyást könnyítő árkocskákkal kínál számunkra a nagymúltú, többszörös dizájn díjas gyártó.

 

Klasszikus szépségek az egyszerű elegancia híveinek

A klasszikus stílus az előbbinél jóval melegebb, otthonosabb összhatást kíván meg, persze a mai sietős élettempót, a könnyű kezelhetőséget itt is érdemes szem előtt tartani. Éppen ezért a sokoldalú, már-már mondhatni, mindentudó vinyl itt is kiváló választás, de ebben az esetben inkább egy kellemes, finom famintázat mellett tegyük le a voksunkat – mint amilyen a Designflooring Morning Oak vízálló vinyl padlója.

A 915X152 mm-es lapokkal könnyen tervezhetünk, és nem csupán a konyha, de az egész lakás területén megállják a helyüket – és szép, meleg hatású, természetes megoldást nyújtanak., legyen az ez szép nappali, előszoba vagy gardrób – hogy a konyhával, és a közösségi terekkel tökéletes legyen az összhatás.

A 30 év garancia ennél a terméknél is él, és az előbbihez hasonlóan őt is a Designflooring gyár Art Select családjában lelhetjük fel.

Mosogatóként pedig mi mást is választhatnának a klasszikus stílus hívei, mint egy szép, napos árnyalatú, halványbézs vagy vanília gránitmosogatót, mint amilyen a Marmorin Cire Granit modellje.

Aki a klasszikus eleganciát kedveli, többnyire már nem a bohém húszas éveit éli, hanem többnyire családos – így a medence melletti gyümölcsmosó tökéletes szolgálatot tesz a gyerkőcök uzsonnájához, vagy a kertből behozott friss gyümölcsök előkészítéséhez.

 

Rusztikus, nemes egyszerűséget ajánlunk a konyhába – a vidéki otthonok, nyaralók tulajdonosainak

A vidéki, vagy más néven Country stílus az angol vidéki stílus mai megfelelőjeként tovább hódít, és természetesen hozza magával a kellemes, régies bájt megragadó vidéki romantikát – mint amilyen nagymamáink madárcsicsergős vidéki kis portája volt…

A stílushoz nagyon is illő festett hajópadló szerencsére nem csak a múlté: a mai, innovatív, tudatos és antibakteriális korban is megtalálható az egyre profibb kivitelezésnek, és az egyre kreatívabb gyártói fejlesztéseknek köszönhetően.

A Designflooring White Painted Oak vízálló vinyl padlóját ráadásul nagyon kedvező áron, 30 évnyi garancia vállalással szerezhetjük be, A Rubens kollekció egyik kiemelkedő darabjaként – mellyel a fehérre festett fa, a rusztikus hajópadló élmény garantált – és nem csak a konyhában!

Ha pedig a fehér színt szeretjük, és a rusztikus jelleget követni szeretnénk a konyhabútoron túl a mosogató vonalvezetésén, dizájnjának kialakításában is, akkor ebben remek partnerre lelhetünk a Marmorin Rubid egymedencés gránit mosogatójában is!
A tömör, eredeti kialakítás, a tartós, tudatos és steril anyagválasztás, a stílusba illő dizájn éppúgy jellemző a Marmorin termékeire is, ahogyan az egyediségre való törekvés, és a magas minőség, a hosszú élettartam.


Válasszuk bátran, és ha bármely termékkel kapcsolatban kérdésünk van, esetleg más stílushoz, egyedi igényekhez keresünk hasonló, különleges terméktársításokat – ekkor is bátran forduljunk az IBDesign hozzáértő munkatársaihoz, akik készséggel segítenek ötletes és kiváló megoldásokkal!

Tartalomhoz tartozó címkék: magazin

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika