Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Szerelem a fürdőszobában

Mosdó a szerelem jegyében

Hamarosan elérkezik Valentin nap, a szerelem és a szeretet ünnepe. Ha minden igaz, ezen a napon kerül eladásra a legtöbb virág és csokoládé, hiszen ezek említhetőek a legnépszerűbb ajándékok között. A Valentin napot Ön is kedvesével tölti és megünneplik szerelmüket? Szeretné, ha Önnek az év minden napja Valentin nap lenne? Varázsolja fürdőszobáját „Valentinossá”! Tartson Velem és bemutatok Önnek néhány egyedi „Valentinos” fürdőszobai megoldást!

1. Waver mosdó – párosan szép az élet

Ismerje meg a Marmorin Waver mosdó kollekcióját, természetesen páros kiadásban! Különleges és igazán egyedi dizájnt kölcsönöznek fürdőszobánkba a gyöngysorba, nyakkendőbe öltöztetett valamint megosztott "love" feliratú mosdók. Reggelente a fürdőszobába lépve egy mosoly garantált, és hát mi is lenne kifejezőbb, mint egy mosdó mely szavakba önti érzéseinket?!

Önnek is megtetszett a játékosságával hódító Marmorin Waver mosdó párosok egyike?

Vásárolja meg viszonteladóinknál országszerte!

2. Tatoo mosdó – szerelem tetoválva

Ha keresne, sem találna egyedibb mosdót, mint a Marmorin Tatoo. választásának csak képzelete szabhat határt! A közelgő Valentin nap jegyében "gender" szimbólumokkal, valamint kedves szívformával "tetovált" mosdókat tekinthet meg. Hát nem elképesztő? Ön már látott ilyet?

Lenyűgözte a Marmorin Tatoo mosdók által nyújtott határtalan dizájn?

Mosdóinkat megvásárolhatja viszonteladóinknál országszerte!

Tartalomhoz tartozó címkék: tipp otlet magazin

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika