Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Vajon hogyan nézne ki a fürdőszobám, ha…

A Marmorin fürdőszobai kollekciója számos szemet gyönyörködtető alkotással ajándékoz meg minket. De ami a legjobb az egészben, hogy ezek a darabok családot is alapítottak! A továbbiakban néhány Marmorin fürdőszobai termékcsaládot ismerhetünk meg közelebbről.

Fürdőszobánkat elnézve legalább egyszer megfordult már mindannyiunk fejében e két gondolat egyike: „Milyen szuper lenne egy átlagos légkört különlegessé, egyedivé varázsolni akár csak egyetlen kiegészítővel!” vagy „Vajon hogyan nézne ki a fürdőszobám, ha ugyanolyan stílusban készült mosdóm és kádam/zuhanytálcám lenne?”. Ugye, milyen ismerős kérdések? Most kicsit menjünk tovább, és vegyítsük a két gondolatot! Nos, így születtek meg a Marmorin termékcsaládjai – amelyeket tovább is kategorizálhatunk.

Először nézzünk néhány alap fürdőszobai családot!

Az Alta termékcsalád kétféle káddal, és stílusban velük megegyező mosdóval rendelkezik. A kád szabadon álló, és kérhető szerelvénytakaróval, és anélkül is. Előbbi azon felhasználóknak ajánlott, akik a kádhoz rögzített zuhanyzós csaptelepet preferálják, utóbbi pedig azoknak jár a kedvében, akik a szabadon álló kádhoz különálló formában szeretnék élvezni ugyanezt. A család mindkét tagja íves formáival ejti rabul felhasználóit mindamellett, hogy egyszerűségével minden fürdőszobai környezetbe tökéletesen beleolvad.

A Selia termékcsalád egy káddal és kétféle mosdóval igyekszik a modern formák szerelmeseinek kedvében járni. A mosdók egyike pultra tehető, míg a másik falhoz álló kivitelben szeretne fürdőszobánk ékévé válni. Mindhárom darab a jellegzetesen íves és enyhén öblös kagylóalakot ölti magára, mindemellé egy oldalsó vésést is kapott a nemesebb formáért.

A Dione és a Rosa fürdőszobai termékcsaládok egy mosdóval, és egy hozzájuk illő zuhanytálcával kerültek párba. A Dione a klasszikus, szögletes formát mélyen íves sarkaival, illetve kivételes megjelenésű, rejtett lefolyójával igazán modernné varázsolja pultra tehető vagy dűbellel rögzíthető mosdójával és zuhanytálcájával egyaránt. A Rosa esetében ugyanezen darabok megtartották a klasszikusan szögletes sarkakat, azonban minden érzékelhető felület kapott egy különleges, rózsaszirmok szélein is visszaköszönő, gyönyörű „mintát”.

Most pedig következzen a fürdőszobai álom kollekció családjaiból néhány – őket egytől egyig neves tervezők segítettek világra hozni

Az Alice – a Marmorin egyik legnépszerűbb, álom kollekciós termékcsaládja a szemet gyönyörködtető, hullámos, mélyen íves formákat öt terméken is engedi sziporkázni. Háromféle – egy pultra tehető, egy pultba süllyeszthető, valamint egy falhoz álló – mosdón, illetve két – méretben különböző – kádon.

A Jena két darabbal – egy káddal és egy mosdóval rendelkezik. A különleges kivitel itt sem marad el, de a Jena esetében valami igazán királyi külsőről beszélhetünk! A hagyományos alak kiegészül egy „gallérral”, amely a valódi, királynős öltözékre emlékeztet. A jellegzetes formavilág mind a kád, mind pedig a mosdó esetében ugyanolyan csodálatosan visszaköszön fürdőszobánkban.

Végül pedig a Goccia termékcsalád szintén egy olyan mosdóval és egy káddal rendelkezik, amelyeknél a különleges, gallérhoz hasonló ívek ugyancsak megjelennek, azonban egy egészen más küllemet ad a koncepciónak. A vonalvezetés, a néhol cseles, mégis lenyűgöző formavilág, a gömbölyded részek, a lekerekített élek mind arról gondoskodnak, hogy páratlan külsőt adjanak fürdőszobánknak, ezzel pedig egy igazán magával ragadó érzést keltsen lakásunk legnemesebb helyiségében.

Ha felkeltettük érdeklődését...

Marmorin fürdőszobai termékcsaládok

Marmorin fürdőszobai Álom kollekciós termékcsaládok

Tartalomhoz tartozó címkék: tipp otlet magazin

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika