Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Köszönjük szépen!

Köszönjük szépen!
Sikerült beköltöznünk. Csatolok pár fotót és egy kis véleményt.


Ugo duett R egyedi mosdó (2 méter széles)
Rengeteg nézelődés után kiválasztottuk már a mosdókagylókat az épülő házunkba, míg ajánlás útján szétnéztem kézmosó ügyben a marmorin oldalán. Nem csak kézmosót találtam. Ez volt az, amit igazán kerestem! Első látásra tudtam, hogy ez lesz a fürdőnk meghatározó eleme. Keskeny, elegáns, nem szögletes és mindemellett praktikus és gyönyörű. Már használjuk, és bátran állíthatom, hogy ez az a termék ami nem csak dizájnos, hanem használható is! A mai trendi dolgokban általában csak az egyik szempont érvényesül. Szerencsére ebben minden megvan ami nekünk kell. Méretét mi igazíthattuk az igényeinkhez, így tökéletesen meg tudtunk hozzá mindent tervezni. Köszönet érte!

Pille kézmosó:
Ha pici helyre keresel és nem a szögletes formavilág vonz, akkor ez a mosdó lehet az ideális. Rengeteget nézelődtem, míg találtam olyat, ami nem “tömeggyártott” termék. Kicsit különlegesebbre vágytam. Még akkor is, ha egy vendég mellékhelyiségről van szó. Nagyon praktikus és nagyon szeretjük ezt is. Köszönjük a csodás választékot!
 

mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem


 

Tartalomhoz tartozó címkék: felhasznalo

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika