Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

felhasznalo

" Nagyon szeretjük, mutatós és mindenki megcsodálja! "

Tovább

"Nagyon megtalálta a helyét."

Tovább

Ha pici helyre keresel és nem a szögletes formavilág vonz, akkor ez a mosdó lehet az ideális.

Tovább

"A mosogató medencével és csapteleppel teljesen meg vagyok elégedve, a vízkő szinte egyáltalán nem látszik rajta, ami nálunk a fő szempont volt hogy ilyen medencét kerestünk, mivel a fürdőszobai csaptelepeket naponta kell vízkőteleníteni, ezen 1 hónap alatt szinte semmi nem látszik meg. És akkor is elég egy kis szivaccsal áttörölni. Bátran ajánlom mindenkinek, egy álom a fém mosogató medencéhez képest tisztán tartani."

Tovább

Elkészült a lakàs. Szerintem nagyon szép lett. Álmaim lakása, nagyjából. 
Nagyon elégedett vagyok mind a mosogatóval, mind a parkettával (a mosogató csaptelepével is). Mindenkinek szívesen ajánlom őket!

Tovább

"Mellékelve küldöm a kért mosdóról a fotót. Nagyon szeretem mindhárom mosdót, amit Önöknél vásároltam és szívesen ajánlom Önöket a barátaimnak, ismerőseimnek!"

Tovább

"Elég sok energiát és időt fektettünk az új fürdőszobánk kialakításába. Hosszú hónapokon keresztül kerestem azt a mosdót, amiről egy idő után azt gondoltam, nem is létezik...

 

 

Tovább

Képek egy elégedett vásárlótól!

Tovább

Misa kád és mosdó egy újabb fürdőszobában! 

Tovább

"Véleményem szerint az egyszerűségében rejlik a szépsége...."

Tovább


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika