Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Figyelünk, figyeljünk egymásra!

Mi ezzel igyekszünk védeni mindenkit!

  • Mintatermünkbe nem engedjük, hogy tolongó tömeg legyen, mint egy nagyáruházban. Kényelmesen, szellősen lehet megtekinteni termékeinket.
  • A hozzánk érkező vevőknek, ha nincs náluk szájmaszkot biztosítunk.
  • Munkatársaink szintén szájmaszkot viselnek.
  • Munkatársaink egészségük támogatására folyamatosan C vitamint biztosítunk nekik.
  • Mintatermünket egy különleges fertőtlenítő szerrel takarítjuk a napi takarítás mellett.

 

Bacoban, a nanotechnológiás fertőtlenítő-és szer

A BACOBAN termékek egyszerű használatúak, a nanotechnológiának köszönhetően teljes biztonságot nyújt a baktériumok, gombák, bizonyos vírusok ellen. Használható felületek fertőtlenítésére és tisztítására.  
Antimikrobiológiai hatása 5-10 napig tart! Egyenletesen eloszlik és nem hagy foltot a kezelt felületen valamint könnyen tisztítható felület hatása van (easy-to-clean effekt).

Alkalmazás
Az EASY-TO-CLEAN effektus primer felépítéséhez először alapos tisztítást kell végezni a felületen. Ezután a BACOBAN-t az adott felületre max 80 ml / m2 mennyiségben egy papírral vagy kendővel felvinni, eloszlatni. Ahhoz, hogy az első NANO réteg kialakuljon ideális esetben egy éjszakát (de legalább 6-8 órát) száradnia kell. Minden további fertőtlenítésnél ezután 5 perc hatóidő szükséges (DGHM szerint). Az EASY-TO-CLEAN effektus ezután magától képződik. Rendszeres használatával felépül egy „nano” bevonat. Ez a felületnemesítő technika gondoskodik a molekuláris háló felépítéséről, melyen a MIKROORGANIZMUSOK, POR, FEHÉRJE, IZZADSÁG, stb… csak gyengén kötnek meg. A felületről azután könnyen eltávolíthatók.

A Bacoban gátolja a szagképződést
Miután a Bacoban-nak csíraölő hatása van, így a baktériumok által okozott intenzív szagokat (pl. ammóniák) redukálja.

A Bacoban felhordható
Csempére, fugára, kerámiára, fémre, alkoholálló műanyagra, fára, textíliákra.
Ideális kilincsek, toalettek, szaunák, zuhanyfülkék, bankautomaták, telefonkagylók, armatúrák, stb. felületének védelmére.
A Bacoban a rozsdamentes acél felületeken jelentősen csökkenti az ujjlenyomatokat.

Ha szeretné saját környezetében is kipróbálni ezt a remek szert, keresse parterünket, a Taképszolg Kft-t IDE kattintva!

Tartalomhoz tartozó címkék: magazin

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika