Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

LIGHTCAST®

HŐÁLLÓ KOMPOZIT A LIGHTCAST

Egyike a MARMORIN legnagyobb technikai titkainak és elért teljesítményeinek. Évekkel ezelőtt kutatások és fejlesztések után fejlesztette ki a legegyedibb összetett anyagot, mely egyesíti mind a rendkívüli tartósságot, mind a kivételes könnyedséget.

A LIGHTCAST a gondosan kidolgozott kézműves folyamatok és a fejlett öntési technológiák kombinációja, továbbá saját gyártósorral rendelkezik és kizárólag a MARMORIN gyártmánya. Az anyagot speciálisan nagy méretű kádaknak szánták. Ebből az anyagból készült termékek sokkal könnyebbek, mint más öntött márvány, szilárd felületek, - viszont élettartamuk sokkal hosszabb.

A titok az üvegszálban rejlik, továbbá a speciális alapanyagokban és a külső gél bevonatrétegben. A LIGHTCAST anyagú termékek felülete javítható, illetve a magas hőszigetelésnek köszönhetően a víz hőmérséklete hosszabb ideig állandó marad. Különleges ügyféligények esetén, a technológiai adottság azt is lehetővé teszi, hogy akár meghatározott súlyú termék kerüljön szállításra.


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika