Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

5 dolog, amit a gránit mosogatókról érdemes tudni

Mivel otthonunk valamennyi helyiségében szeretjük a szép, esztétikus megoldásokat, és ugyanakkor a magas fokú kényelmet, a biztonságot is – a konyha sem kivétel ez alól, sőt! A Marmorin első gyárát közel 30 éve alapította, s azóta folyamatosan fejleszt, megújul mind a gyártás, mind pedig az anyagtechnológia, anyagösszetétel is, melynek köszönhetően egyre kedvezőbb tulajdonságokat, egyre professzionálisabb minőséget hoznak el számunkra, felhasználók számára. Pillantsunk ezúttal most be kicsit a konyhába, történetesen az innovatív gránit mosogatók világába! Mit tud, milyen előnyökkel szolgál számunkra ez a több évtizedre visszatekintő, ám évről évre megújuló, egyre fejlettebb Magranit anyag?

 

A Marmorin fürdőszobai, és konyhai termékeit is ha megnézzük, talán az első, ami leginkább szembeötlik a tervezettség, mégpedig a magasfokú ergonómiai tervezettség. Ez az, aminek köszönhetjük a kényelmes használatot a mindennapok során, ám a számos praktikum mellett esztétikai színvonalukkal ezek a termékek épp olyan jól teljesítenek!

Nézzük hát, mi az az 5 legfontosabb dolog, melyeket érdemes tudnunk a Magranit-ról, az egyedülálló gránitőrlemény mosogatók alapanyagának legfőbb tulajdonságairól…

 

Mi is maga az az anyag? Mit jelent az, hogy „műgránit”?

A Marmorin által szabadalmaztatott Magranit tulajdonképpen nem más, mint egy magas kvarc tartalmú gránit őrlemény, és egy speciális műgyanta keveréke, melynek előállításához egy kiemelten magas minőségű technológiát használtak a gyártás során.

 

 

Higiénikus, antibakteriális, szagálló… és még a tisztítása is jóval gyorsabb, kényelmesebb!

Szintén a magas kvarctartalom biztosítja a mosogatók anyagának szagálló, sőt foltálló tulajdonságát is. Akár halat is pucolhatunk rajta, a mosogató felülete teljesen szag – és csíramentes marad, nem veszi át az ételek szagát, aromáját. Sőt, valamennyi Minden gránitmosogatót egy speciális Bio Cote® bevonattal készítik, ez még inkább fokozza, kiemelten biztosítja a mikrobiológiai biztonságot.

 

És még a foltok miatt sem kell aggódnunk többé, ha egy Magranit anyagból készült, Marmorin mosogató mellett tesszük le a voksunkat: legyen az vörösbor, kávé, csokoládé, vagy a leggyakrabban előforduló, makacs zsírfoltok – a Magranit mosogatók ellenállóak a foltokkal szemben is! És hogy ennek mi az oka? Nagyon egyszerű: a sűrű, porózusmentes anyagon át nem tudnak behatolni, beszivárogni, és megtapadni a szennyeződések.

Haszon infók tisztításról, karbantrtáról ITT érhetők el.

 

Ütésálló, sőt még az UV fénnyel szemben is álló anyag - ezáltal jóval tartósabb, hosszabb élettartammal bírnak a belőle készült termékek

A tányérok, poharak, üvegtálak szinte mindannyiunk konyhájában fogyóeszközként vannak jelen, hiszen olykor bizony el-eltörik egy-egy közülük. Ám ha mindez a mosogatótálcán, vagy annak belsejében történik, a Magranit mosogatóknak ez sem okoz gondot, de még egy szerencsétlenül bele ejtett húskloffoló sem! 

Marmorin mosogatónk ugyanakkor még a színét sem fogja elveszíteni, történetesen még akkor sem, ha ragyogó napfényes a konyhánk, és az erős napfény színfakító hatásával kell megküzdenie nap mint nap… Az UV álló felülettel ugyanis hosszú ideig óvni, védeni fogja a mosogató szépségét.

 

Letisztult szín – és formavilág, magas szintű esztétikum a konyhában…

A konyhában is nagyon fontos számunkra az esztétikum, a mutatós, szép dizájn. Nem véletlenül terveztetünk egyedi konyhabútort, választunk hozzá illő, szép, dekoratív csempét, vagy mozaikot. Ne üssön el hát a mosogató sem, ne érjük be félmegoldásokkal, kompromisszumokat: a praktikum, kényelem mellett a szép dizájn sem kell, hogy másodrangú legyen!

A Marmorin Magranit anyagból készült mosogatókat nem csak hogy 12 féle színárnyalatban, de akár még további 6 féle exkluzív színben is kérhetjük, melyek között a szürke betonhatású, a mélysötét fekete, vagy a tiszta hófehér is jelen vannak, tökéletesen alkalmazkodva a modern konyhák valamennyi igényéhez.

A színharmónia pedig még nem minden! A Marmorin mosogatókat gyönyörű, letisztult formavilág, finom vonalvezetés, valamint egyedi, modern, vagy éppen klasszikus kialakítás jellemzi. Válogassunk hát igény szerint!

 

Ránk szabott kényelem, sokoldalúság

Valamennyi gránit mosogatóra igaz tehát, hogy rendkívül kényelmes munkavégzést tesz lehetővé, praktikus megoldásokkal, sőt antibakteriális bevonattal is ellátták a felületeket azon túl, hogy anyaguk már eleve nagyon sok előnyös tulajdonsággal rendelkezik! A Magranit anyagából készült Marmorin mosogatók sokoldalúan alkalmazhatók kicsi, vagy tágasabb konyhákba, az egyes modellek pedig többféle elosztással, formai megoldással, személyre szabható medence-méretekkel, elosztással is kérhetőek.

Ha például szeretjük a retró megoldásokat, a Rubid mosogató azon túl, hogy igen dekoratív, mégis kifejezetten retró benyomást kelt. Pultra ültethető kialakításával tökéletesen illeszkedik a hagyományos konyhák stílusához, meleg, barátságos külsőt kölcsönözve konyhánk helyiségének.

Ugyanakkor léteznek a Marmorin kínálatában olyan mosogatók, olyan terméktípusok – méghozzá nem is egy – melyeknél két alaptípusból választhatunk, attól függően, hogy egy nagyobb medencét szeretnénk-e csepegtetővel, vagy extra hellyel. Vagyis, több termék esetében is többféle megoldást ad a kezünkbe a gyártó, melyek közül magunk dönthetünk, saját felhasználói igényeink szerint.

A Combo mosogató is remekül példázza az intelligens, személyre szabott megoldásokat!Ez a multifunkcionális mosogató egy nagy medencét, illetve egy gyümölcsmosót kínál a felhasználók számára, így praktikusan elkülöníthetjük egymástól a különféle ételeket, vagy a szennyes edényeket és a megtisztított, mosásra váró zöldségeket.

És ez még közel sem minden! Az IBDesign gyönyörű, jól felszerelt bemutatótermében több egyedi modellt is megtekinthetünk élőben, a katalógusban szereplő fotók pedig jól illusztrálják, hányféle különböző elosztásban, formai kialakításban rendelhetjük meg a kedvenc Marmorin mosogatónkat!

Tartalomhoz tartozó címkék: magazin

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika