Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

MINERALICAST- öntött dolomit márvány

A MINERALICAST egy olyan anyag, mely a MARMORIN cég történetében hosszú időkre tekint vissza, maga mögött hagyva egy hosszú listát az elégedett vásárlókról. Ennek az anyagnak a kifejlesztése közel 35 éve történt, azóta is időről-időre folyamatosan változik, jobbá és még jobbá alakul. A mai piacon ez az egyik legmegbízhatóbb és legegyedibb öntött anyagok egyike.

A MINERALICAST elsődleges összetevője a porított dolomit márvány, mely 96%-ban Kalciumot és Magnézium Karbonátot tartalmaz - ez tulajdonképpen egy természetes ásvány, mely dolomit néven ismert. A port a valódi dolomit-márvány tisztításával és málasztásával állítják elő. A gyártási folyamat során a porított dolomit márványt egy meghatározott gyantával keverik, így alkotva egy egyedi kompozit anyagot, a MINERALICAST-ot.

Az anyag kémiai és fizikai tulajdonsága lehetővé teszi magas minőségű termékek előállítását, továbbá egy olyan helyzetet teremt a gyártásban, ahol szinte nincsenek formai korlátok, illetve hatékony technikai megoldások hozhatóak létre. Az elkészült öntött termékek külső felülete az egyik legexluzívabb szaniter gél réteg bevonattal kerül befedésre, a tökéletes felület kezelése érdekében. A gyártó különböző bevonatokat kínál különbőző termékjellemzőkre és előre meghatározott célokra


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika