Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

MONOCAST®

TISZTA SZILÁRD FELÜLET A MONOSCAST egy tiszta szilárd felület, melyet a MARMORIN több, mint 15 éve gyárt. Ez az anyag egy egységes és homogén ultra-fehér tömeg, mely kiváló minőségű és tiszta alumínium trihidrát ötvözésével jön létre, gondosan kiválasztott, nagyon ellenálló gyantával.

Ez a felület 100%-ban szilárd a termék teljes anyagában, továbbá a különleges felületi kivitelezésnek köszönhetően nem porózus és lyukmentes. A MARMORIN azon kevés gyártók közé tartozik, akik tökéletesen elsajátították az öntött, szilárd fürdőszobai termékek gyártását.

Akár milyen nagyságú gyártásról legyen szó a MARMORIN ugyanolyan magas színvonalon biztosítja megrendeleői számára a magas minőséggel rendelkező termékeket.

A MONOCAST anyagból készült termékek esetében nincsen sem formai, sem méret, sem összetettségei korlát, így kínálva tökéletes megoldást projekt szinten. 


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika